• Νέα Ερώτηση
150
Εισαγωγή Εικόνας Το μέγεθος πρέπει να είναι λιγότερο από < 5MB.
  Νέα Ερώτηση
  Άκυρο
  150
  Περισσότερες απαντήσεις Μπορείτε να δημιουργήσετε 5 απαντήσεις.
   Ask a Poll
   Άκυρο
   Νέο Μέλος

   Chrome, πρόβλημα με τη σελίδα των plugins

   Καλησπέρα. Έχω πρόβλημα με τα plugins.Δεν μου τα φορτώνει και σε κάποια site δεν μπορεί να φορτώσει τις λειτουργίες σωστά. Το πρόβλημα υπάρχει σε όλους τους browsers πλην του Mozilla Firefox. Mου βγαζει το παρακατω μυνημα:

   Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο
   Η ιστοσελίδα στη διεύθυνση chrome://plugins/ μπορεί να βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας ή ίσως έχει μεταφερθεί μόνιμα σε νέα διεύθυνση ιστού.
   ERR_INVALID_URL.

   Εχω windows 10.

   Ρωτήθηκε από nikos8 στις 18/04/2017 στις Browsers.
   7 Απαντήσεις
   Διαχειριστής

   Γεια χαρά, στην πιο πρόσφατη έκδοση του Chrome, η σελίδα των plugins έχει πλέον αφαιρεθεί.

   Απαντήθηκε από dtonias στις 29/04/2017..
   Νέο Μέλος

   Καλησπέρα. Το πρόβλημα υπάρχει σε ΟΛΟΥΣ τους browsers όπως σας είπα ποιο πάνω. Για να λειτουργήσει  σωστά  ο Adobe Flash Player από ότι κατάλαβα θέλει να δουλεύουν τα plugins . Εγώ έχω κάνει τις ρυθμίσεις όλες σε όλους τους browsers . Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα ίσως που  να μπορεί να λειτουργεί ο  Adobe Flash Player?

   Απαντήθηκε από nikos8 στις 29/04/2017..
   Διαχειριστής

   Στον Chrome ο Adobe Player είναι ενσωματωμένος, απλά χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένος ώστε να φορτώνεται αυτόματα ή μη, μέσα από τις ρυθμίσεις. Μπορείς να δεις εδώ τις αντίστοιχες οδηγίες.

   Επίσης, σε αυτό το σύνδεσμο θα βρεις ακόμη περισσότερες οδηγίες για το πώς να ελέγξεις αν το Adobe Flash Player λειτουργεί σωστά.

   Μήπως έχεις εγκαταστήσει κάποιο extension τύπου Adblock, Ghostery που επηρεάζει τη λειτουργία του Flash Player;

   Απαντήθηκε από dtonias στις 29/04/2017..
   Νέο Μέλος

   Αυτά όλα τα έχω κάνει. Απεκαταστάσεις – εγκαταστάσεις σε ολα.  Έχω καθαρίσει τον chrome  και  παρόλα αυτά δεν λειτουργεί  ΟΎΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ BROWZERS .   Πρέπει να ξεχάσουμε τον chrome.   Mονο στον mozzila δουλεύει κανονικά.   Μήπως σας βοηθήσω με αυτό που λέω για τον mozzila?   Μήπως ο mozzila έχει κάτι παραπάνω που κάνει να δουλεύει το Adobe Flash Player 100% ?

   Απαντήθηκε από nikos8 στις 29/04/2017..
   Διαχειριστής

   Μπορείς να μου πεις ενδεικτικά κάποιες ιστοσελίδες που παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα με τον Chrome για να το ελέγξω στο δικό μου υπολογιστή;

   Τελευταία λύση για τον Chrome είναι να το κάνεις reset στις αρχικές ρυθμίσεις.

   Απαντήθηκε από dtonias στις 30/04/2017..
   Νέο Μέλος

   zoo.gr είναι το ένα βασικό.  αλλά έχω παρατηρήσει πήγα να μπω κάπου 2-3 φορές και δεν φόρτωνε  π.χ τον χαρτη της google .όσο τώρα αυτό που μου λες για τον chrome με το reset τα έχω κάνει .όπως σου είπα τον έχω καταργήσει κιόλας .2 μήνες το ψάχνω. Δεν είναι κάτι που δεν δουλεύει ο υπολογιστής. Είναι κάτι που το βλέπεις όταν μπαίνεις κάπου << ειδικά >>

   Απαντήθηκε από nikos8 στις 30/04/2017..
   Διαχειριστής

   Έχεις ενεργοποιήσει να τρέχει το Flash μέσα από τις ρυθμίσεις του Chrome; Πήγαινε στις ρυθμίσεις για προχωρημένους, πάτησε στο κουμπί Content settings και στην ενότητα Flash ενεργοποίησε την επιλογή Allow sites to run Flash ή πρόσθεσε τις ιστοσελίδες στις εξαιρέσεις (exceptions).

   Στο δικό μου PC, για να τρέξει το zoo.gr έπρεπε να το βάλω στο Allow για να το φορτώσει.

   Απαντήθηκε από dtonias στις 09/05/2017..

   Το Winuser.gr βρίσκεται πλέον εκτός λειτουργίας.Διαβάστε περισσότερα