Αναβάθμιση RAM σε Turbo-X W950TU laptop

Καλησπέρα. Προσπαθώ να αναβαθμίσω το Laptop μου Turbo-x W950TU με μία καινούργια Ram. Δεν ξέρω όμως πόση σηκώνει η motherboard. Έβαλα το Speccy και μου λέει ότι είναι η Notebook W54XTU (SOCKET 0) και δεν μπόρεσα να βρω κάτι online. Είναι Custom απότο Πλαίσιο οι motherboard που έχουν στα Laptop μήπως?

Νέο Μέλος Ρωτήθηκε στις 03/07/2017 σε Hardware.
Add Comment
5 Απαντήσεις

Γεια χαρά,

Κατ’ αρχήν, η έκδοση των Windows είναι 32-bit ή 64-bit; Γιατί μόνο αν είναι 64-bit θα μπορεί να αξιοποιήσει περισσότερα από 4GB της μνήμης RAM.

Πόση RAM έχει αυτή τη στιγμή ο υπολογιστής; Υπάρχει ελεύθερο slot για να βάλεις και άλλο dimm μνήμης;

Συνήθως την πληροφορία για το συνολική RAM που δέχεται η μητρική του laptop, το λέει μέσα στο εγχειρίδιο (manual) που έρχεται μαζί με τον υπολογιστή. Το έχεις ρίξει μια ματιά;

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 03/07/2017.
Add Comment

Δυστυχώς το Laptop είναι των γονιών μου και το manual δεν το έχουν. Είναι 64-bit και έχει και άλλη μία θέση για Ram.

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 05/07/2017.
Add Comment

Κατέβασε από εδώ και τρέξε το Scanner της Crucial (είναι portable και θα σου ζητήσει να ανοίξει τον browser για να σου δώσει την αναφορά).

Στην αναφορά θα δεις πόση μνήμη RAM μπορεί να δεχθεί η μητρική του laptop. Λόγω του ότι είναι εργαλείο της Crucial θα σου προτείνει να αγοράσεις μνήμες της εταρείας, ωστόσο αγνοείς αυτό το κομμάτι για να πάρεις την πληροφορία που θέλεις.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/07/2017.
Add Comment

Δυστυχώς το Crucial δεν βγάζει τίποτα λέει ότι δεν έχει upgrades να μου προτείνει. Άνοιξα το Laptop όμως και έβγαλα φωτογραφίες την υπάρχουσα Ram και το κενό slot το οποίο είχε πάνω κάποια Serial Number.. Θα το ψάξω και εγώ.

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 08/07/2017.
Add Comment

Δυστυχώς το Crucial δεν βγάζει κάτι. Λέει ότι δεν έχει διαθέσιμα Upgrades. Άνοιξα πάλι το Laptop και είδα ότι στο κενό slot έχει κάποιους αριθμούς. Θα το κοιτάξω σήμερα.

Slot για 2η Ram

1η Ram Μπροστά

1η Ram Πίσω

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 08/07/2017.
Add Comment

Η Απάντησή σας

Δημοσιεύοντας την απάντησή σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.