• Νέα Ερώτηση
150
Εισαγωγή Εικόνας Το μέγεθος πρέπει να είναι λιγότερο από < 5MB.
  Νέα Ερώτηση
  Άκυρο
  150
  Περισσότερες απαντήσεις Μπορείτε να δημιουργήσετε 5 απαντήσεις.
   Ask a Poll
   Άκυρο
   Νέο Μέλος

   Εκκίνηση του Outlook 2007 όταν προσπαθώ να στείλω e-mail

   Γεια. Θέλω να στείλω email σε ένα site και όταν πατώ εκεί που γράφει Email + το όνομα τού site, μου εμφανίζεται το παράθυρο που λέει “Εκκίνηση του Outlook 2007” και “Καλώς ορίσατε στον Οδηγό εκκίνησης του Outlook 2007, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία διαμόρφωσης παραμέτρων του Outlook 2007”. Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί βγαίνει αυτό και πώς μπορώ να στείλω τελικά mail. Eυχαριστώ.

   Ρωτήθηκε από Lemon στις 17/09/2013 στις Office.
   6 Απαντήσεις
   Διαχειριστής

   Ωραία, ακολούθησε την εξής διαδρομή:

   Πίνακας Ελέγχου – Προγράμματα – Προεπιλεγμένα Προγράμματα – Ορισμός προεπιλεγμένων προγραμμάτων. Αφού φορτώσει τη λίστα εφαμογών, βρες το Windows Live Mail και πάτησε στην επιλογή Ορισμός αυτού του προγράμματος ως προεπιλεγμένου. Μετά, πάτησε στην Επιλογή προεπιλογών για αυτό το πρόγραμμα και ενεργοποίησε (τίκαρε) την επιλογή MAILTO που θα βρεις στην ενότητα Πρωτόκολλα.

   Απαντήθηκε από dtonias στις 05/06/2016..
   Νέο Μέλος

   A!
   Tώρα που ξαναπήγα στο site βλέπω πως μπορώ τελικά να στείλω μέιλ και δεν βγαίνει το Outlook!

   Ήταν πολύτιμη η βοήθεια.
   Ευχαριστώ πολύ.
   :-)

   Απαντήθηκε από Lemon στις 05/06/2016..
   Νέο Μέλος

   Κάνω ό,τι μου είπες αλλά την επιλογή MAILTO την βλέπω ήδη τικαρισμένη.
   Και τα υπόλοιπα 3 κουτάκια τα βλέπω τικαρισμένα.
   Το τικάρισμα όμως αυτό (το ✔ δηλαδή) δεν είναι με έντονο χρώμα – φαίνεται πιο αχνά. Και την δυνατότητα ξετσεκαρίσματος, δεν την έχω. Πατώ δηλ. να το ξετσεκάρω και να το ξανατσεκάρω και δεν γίνεται…

   ??

   Απαντήθηκε από Lemon στις 05/06/2016..
   Νέο Μέλος

   Αndreas, πηγαίνω λοιπόν Πίνακας Ελέγχου -> Προγράμματα -> Προεπιλεγμένα Προγράμματα -> Ορίστε τα δικά σας προεπιλεγμένα προγράμματα. Μετά τι επιλέγω? Mήπως το Windows Live Mail όπου από ‘κεί στέλνω τα email μου?

   Dtonias, εγώ αυτό που θέλω, είναι να μπορέσω να στείλω email.

   Χρησιμοποιώ Google Chrome και τα μέιλ μου τα στέλνω από Windows Live Mail.

   Απαντήθηκε από Lemon στις 05/06/2016..
   Διαχειριστής

   Έχει γίνει αντιστοίχιση της ρύθμισης “mailto” του browser σου με το Outlook 2007, αυτή είναι μάλιστα η προεπιλεγμένη ρύθμιση όταν ο browser ανιχνεύσει έναν εγκατεστημένο mail client όπως το Outlook.

   Λόγω του ότι προφανώς δεν έχεις χρησιμοποιήσει το Outlook 2007 ξανά και δεν έχεις ρυθμίσει κάποιο λογαριασμό εκεί, σου ζητάει να το δημιουργήσεις τη δεδομένη στιγμή για να μπορείς να στείλεις το e-mail.

   Εσύ λογικά θέλεις να αλλάξεις αυτή την ενέργεια ώστε όταν πατάς στο σύνδεσμο για αποστολή e-mail να σου ανοίγει αυτόματα τον e-mail λογαριασμό που χρησιμοποιείς, σωστά;

   Πες μου ποιο browser χρησιμοποιείς και πώς στέλνεις τα e-mail σου, π.χ. από Gmail, Outlook.com στον browser, κάποιο άλλο mail client, κλπ. για να σου δώσω οδηγίες.

   Απαντήθηκε από dtonias στις 05/06/2016..
   Νέο Μέλος

   Αυτό συμβαίνει γιατί αντιλαμβάνεται ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα αλληλογραφίας το Outlook 2007. Εσύ πώς στέλνεις άλλα mail; Μπορείς να ορίσεις το επιθυμητό σου πρόγραμμα ως προεπιλογή και να ανοίγει αυτό όταν θέλεις να στείλεις mail, αυτό το ορίζεις από την επιλογή προεπιλεγμένα προγράμματα στο menu έναρξης ή από την αντίστοιχη θέση στον πίνακα ελέγχου.

   Απαντήθηκε από στις 05/06/2016..

   Το Winuser.gr βρίσκεται πλέον εκτός λειτουργίας.Διαβάστε περισσότερα