• Νέα Ερώτηση
150
Εισαγωγή Εικόνας Το μέγεθος πρέπει να είναι λιγότερο από < 5MB.
  Νέα Ερώτηση
  Άκυρο
  150
  Περισσότερες απαντήσεις Μπορείτε να δημιουργήσετε 5 απαντήσεις.
   Ask a Poll
   Άκυρο
   Προεπιλογή

   Πώς να βρω τον κωδικό πρόσβασης στο Facebook;

   Καλημέρα. Θέλω να βρω τον τον κωδικό του γιου μου από το Facebook. Ξέρω το e mail του και τον κωδικό αυτού. Κατά καιρούς μπαίνω από άλλο laptop και σπάω τον κωδικό του, βλέπω τι είναι να δω μέχρι να το αλλάξει πάλι κωδικό. Μπορώ να μάθω τον υπάρχοντα κωδικό του να μην χρειάζεται να το σπάω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Περιμένω απάντηση σας.

   Ρωτήθηκε από vaso στις 27/03/2015 στις Web.
   3 Απαντήσεις
   Νέο Μέλος

   mporhte na me bohuhsete

   Απαντήθηκε από στις 05/06/2016..
   Νέο Μέλος

   mporo na katafero to kodhko prosbashs moy

   Απαντήθηκε από στις 05/06/2016..
   Τακτικό Μέλος

   vaso ξεκίνησες λίγο άγρια βλέπω, “την σχέση παρακολούθησης” και σίγουρα είναι υποψιασμένος ο γιος σου. Αλλά παρ’ όλα αυτά θα προσπαθήσουμε σταδιακά.
   .
   1) Η πιο εύκολη λύση για να βλέπεις τα post που κάνει ο γιoς σου, είναι να κάνεις έναν ψεύτικο λογαριασμό στο facebook. Βάλε για φωτογραφία μια όμορφη κοπέλα που θα ψαρέψεις (δεν λέω από που) και ζήτα του να σε κάνει φίλη.
   .
   2) Η δεύτερη λύση περιλαμβάνει την περίπτωση που έχεις πρόσβαση στον υπολογιστή του μικρού.
   —α) Ψάχνεις να βρεις αν χρησιμοποιεί mozilla ή chrome. Αυτοί οι δύο browsers αποθηκεύουν τους κωδικούς και μπορείς εύκολα να τους βρεις. (αν έχεις πρόσβαση ενημέρωσε και θα καθοδηγηθείς πως μπορείς να δεις αποθηκευμένους κωδικούς).
   —β) Αν δεν έχει αποθηκευμένους εκεί τους κωδικούς (δηλαδή στον mozilla ή τον chrome) τότε εγκαθιστάς ένα keylogger (πρόγραμμα) που καταγράφει κάθε κίνηση που κάνει. Ποιες σελίδες επισκέπτεται και τι πληκτρολογεί. Το keylogger θα ρυθμιστεί έτσι και θα σου στέλνει στο e-mail σου τακτικές αναφορές για ότι έχει καταγράψει.
   .
   3) Φυσικά καταλαβαίνεις ότι όσο πάμε τα πράγματα γίνονται όλο και πιο πολύπλοκα. Τώρα ερχόμαστε στην περίπτωση που δεν έχεις πρόσβαση στον υπολογιστή του γιατί είναι κλειδωμένος. Θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο να προσπελάσεις το αρχικό κλείδωμα του υπολογιστή και να εγκαταστήσεις πάλι ένα keylogger.
   .
   .
   .
   Πρώτα λοιπόν πρέπει να ενημερώσεις με περισσότερες λεπτομέρειες και ανάλογα θα καθοδηγηθείς.

   Απαντήθηκε από lazarospetses στις 05/06/2016..

   Το Winuser.gr βρίσκεται πλέον εκτός λειτουργίας.Διαβάστε περισσότερα