Πρόβλημα με την εμφάνιση των εικόνων στον Windows Photo Viewer

Απαντήθηκε

Παρότι είμαι χρήστης των Windows 8.1 συνεχίζω να χρησιμοποιώ τον Photo Viewer του desktop όταν ανοίγω εικόνες, παρότι το metro app “Photos” δεν είναι άσχημο, αλλά το βρίσκω λίγο “βαρύ” να το χρησιμοποιώ όταν θέλω απλώς να ανοίξω μια εικόνα. Το πρόβλημα μου είναι ότι μερικές φορές, ο Windows Photo Viewer δεν προβάλλει τις εικόνες όπως πρέπει. Δείτε ένα παράδειγμα παραμορφωμένης εικόνας: Πρόβλημα με την εμφάνιση των εικόνων στον Windows Photo Viewer Όταν ωστόσο πατήσω F11 (για slide show mode στον WPV) ή ανοίξω το αρχείο με το Photo app η εικόνα φαίνεται κανονικά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να λυθεί το πρόβλημα; Αν δεν λύνεται υπάρχει κάποιος photo viewer εξίσου ελαφρύς που θα μου προτείνατε να χρησιμοποιήσω; Ευχαριστώ.

Τακτικό Μέλος Ρωτήθηκε στις 14/04/2014 σε Windows.
Add Comment
3 Απαντήσεις
Απάντηση

Έσβησα τα EXIF δεδομένα της φωτογραφίας και το πρόβλημα λύθηκε.

Το πρόβλημα εμφανιζόταν μόνο για συγκεκριμένες φωτό, κατεβασμένες από το internet.

Ευχαριστώ πολύ.

Τακτικό Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Τέλεια, στη διάθεση σου για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση. :)

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται μόνο για συγκεκριμένες εικόνες ή για όλες ανεξαιρέτως; Είναι εικόνες που έχεις κατεβάσει από το internet, από τη φωτογραφική μηχανή;

Το πρόβλημα ενδεχομένως να οφείλεται σε λάθος δεδομένα EXIF της φωτογραφίας/εικόνας. Για αρχή, δοκίμασε να διαγράψεις τα δεδομένα EXIF και πες μας αν έτσι λύνεται το πρόβλημα.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Η Απάντησή σας

Δημοσιεύοντας την απάντησή σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.