• Νέα Ερώτηση
150
Εισαγωγή Εικόνας Το μέγεθος πρέπει να είναι λιγότερο από < 5MB.
  Νέα Ερώτηση
  Άκυρο
  150
  Περισσότερες απαντήσεις Μπορείτε να δημιουργήσετε 5 απαντήσεις.
   Ask a Poll
   Άκυρο
   Προεπιλογή

   Windows 8.1, κλειδώθηκε ο λογαριασμός μου

   Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα με τα Windows 8.1. Λοιπόν πριν λίγες μέρες είχα βάλει κωδικό στο PC ώστε να μπορώ να μπαίνω μόνο εγώ. Ξέρετε ανοίγει το PC, βάζεις κωδικό και σε βγάζει στην επιφάνεια εργασίας. Όμως ο αδερφός μου έβαλε λάθος κωδικό πολλές φορές και κλείδωσε. Δηλαδή ανοίγει τo PC, βάζω το κωδικό που βάζω αλλά μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει ότι δεν μπορώ να μπω στο PC και να επισκεφτώ το microsoft.live.com για να διορθωθεί το πρόβλημα. Μετά κατάλαβα ότι θέλει να μπω στο λογαριασμό μου στο Outlook, το μόνο πρόβλημα και εκεί είναι ότι δεν θυμάμαι το κωδικό και το τηλέφωνο το έχω αλλάξει οπότε δεν μπορεί να μου στείλει μήνυμα για να τον αλλάξω, οπότε έμεινα με κλειδωμένο το PC και δεν ξέρω τι να κάνω. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

   1 Απαντήσεις
   Τακτικό Μέλος

   Αν δεν κάνω λάθος η Hotmail έχει σε κάποια στιγμή ερωτήσεις του τύπου “Γράψε 4 ή 5 mail που έχεις λάβει” Πρέπει να γράψεις το όνομα του αποστολέα (e-mail) τον τίτλο κάθε ενός mail και λίγα λόγια.

   Αν όντως ισχύει αυτό ακόμη πρέπει να στείλεις e-mail στον εαυτό σου από διαφορετικά mail (προτίμησε άλλης εταιρίας όπως gmail ή yahoo) κάθε ένα θα είναι από διαφορετικό λογαριασμό. Αφού φυσικά θα τα έχεις στείλει εσύ θα ξέρεις να απαντήσεις και στις ερωτήσεις που σου ζητάει. Φρόντισε να είναι ακριβείς οι απαντήσεις σου χωρίς λάθη.

   Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη αυτή η τεχνική πάντως τότε λειτουργούσε μια χαρά.

   Απαντήθηκε από lazarospetses στις 05/06/2016..

   Το Winuser.gr βρίσκεται πλέον εκτός λειτουργίας.Διαβάστε περισσότερα