Πρόβλημα με βιντεοκλήση στο Facebook με τα Windows 8.1

Απαντήθηκε

Έχω πρόβλημα με την βίντεο κλήση στο Facebook. Δεν μου βγάζει καθόλου την κάμερα ώστε να πατήσω να κάνω βίντεο κλήση και δεν μπορούν να με καλέσουν. Τι πρέπει να κάνω γιατί προτού κάνω την αναβάθμιση των Windows 8.1 είχα τα Windows 8 και δούλευε καλά.

Προεπιλογή Ρωτήθηκε στις 22/10/2013 σε Web.
Add Comment
4 Απαντήσεις

Σε εμένα αυτό με την συμβατότητα λειτούργησε πάντως.. τώρα μου βγάζει το εικονίδιο της κάμερας

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment
Απάντηση

Δοκίμασε το εξής, να τρέξεις τον browser που χρησιμοποιείς σε λειτουργία συμβατότητας με τα Windows 8. Πώς να το κάνεις:

Δεξί κλικ -> Ιδιότητες (Properties) στο εικονίδιο του browser και στο παράθυρο που θα εμφανιστεί πήγαινε στην καρτέλα Συμβατότητα (Compatibility). Εκεί, ενεργοποίησε την επιλογή Εκτέλεση του προγράμματος σε λειτουργία συμβατότητας και ακριβώς από κάτω επέλεξε τα Windows 8. Πάτησε ΟΚ και έλεγξε ξανά αν έχει λυθεί το πρόβλημα.

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ενδεχομένως να δουλέψει. Αν ναι, τουλάχιστον προσωρινά μπορείς να το έχεις έτσι μέχρι το Facebook να βγάλει νέα έκδοση του videocall plugin που θα είναι συμβατή με τα Windows 8.1.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

λοιπον παιδια απο’τι ειδα ολοι εχουν προβλημα με το facebook video calling στα windows 8.1 δεν λειτουργειμε κανεναν browser.. ενω στα 8 δουκευε μια χαρα ..ισωσ να βγει κανενα update αλλα δεν το νομιζω κατι δεν υποστιριζει εσεισ σαν πιο ειδικευμενει αν μπορειετε να μας βοηθησετε θα το εκτιμοουσαμε πολλοι. ευχαριστω.

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Καλημέρα και καλώς όρισες στο Winuser.gr.

Έλεγξε στη Διαχείριση συσκευών (Device Manager) ότι η κάμερα του υπολογιστή σου αναγνωρίζεται ως συσκευή και βεβαιώσου ότι έχουν εγκατασταθεί οι drivers για να λειτουργούν σωστά.

Επίσης, δες αν είναι εγκατεστημένο το απαραίτητο plugin για τις βιντεοκλήσεις στο Facebook για τον browser που χρησιμοποιείς. Δοκίμασε επίσης να κάνεις βίντεοκλήση με ένα διαφορετικό browser.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Η Απάντησή σας

Δημοσιεύοντας την απάντησή σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.