Δεν ανοίγουν τα Windows 7, η φόρτωση σταματάει στο logo

Απαντήθηκε

Γεια και χαρά. Έχω κάνει εγκατάσταση των Windows 7 Ultimate 64bit. Πριν λίγο δοκίμασα να ανοίξω και μετά το logo των Windows, μόνο μαύρη οθόνη. Υποψιάζομαι ότι ένα λογισμικό που εγκατέστησα σήμερα έκανε την “δουλειά”. Όμως, δεν μπορώ να μπω ούτε από safe mode (πάλι μαύρη οθόνη μετά το logo) ούτε να κάνω επιδιόρθωση. Όσες φορές και να έκανα reboot, το ίδιο αποτέλεσμα. Κάποια βοήθεια;

Νέο Μέλος Ρωτήθηκε στις 10/08/2013 σε Windows.
Add Comment
4 Απαντήσεις
Απάντηση

Απλά να πω ότι χρησιμποιήσα και το boot cd της avira (ρεσψθε δισκ). Μπορουσα ότι τα αρχεία ήταν στην θέση τους. Δεν βρήκε κανένα πρόβλημα στον υπολογιστή πάντως. Δεν κατάφερα φυσικά να ανοίξω τα windows. Τέλος πάντων, μέχρι στιγμής, δεν έχω ξανατρέξει πρόγραμμα “εξωτερικό” (μόνο το defrag των windows βάζω για συντήρηση) και δεν φαίνεται να υπα΄ρχει κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση για την βοήθεια! ΑΝ χρειαστώ κάτι, ξέρω πού θα σας βρω τώρα :D

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Πολύ πιθανόν το RegCure να δημιούργησε το πρόβλημα. Το γεγονός ότι ο υπολογιστής κολλούσε στο σημείο του λογοτύπου των Windows υποδεικνύει ότι πρόκειται είτε για προβληματικό driver είτε για εφαρμογή που έχει επέμβει στο λειτουργικό.

Θα σου πρότεινα να μη χρησιμοποιείς παρόμοιες εφαρμογές τύπου registry cleaners γιατί δε βοηθούν καθόλου στη συντήρηση και τις επιδόσεις του υπολογιστή σου. Τις περισσότερες φορές δημιουργούν προβλήματα αντί να τα λύνουν.

Πάντως θα μπορούσες να λύσεις το πρόβλημα χωρίς να χρειαστεί εκ νέου εγκατάσταση του λειτουργικού. Για ότι χρειαστείς, ερωτήσεις ή προβλήματα στο μέλλον, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Νομίζω ότι το regcure είναο ο ένοχος. Restore points εκανα πολλά κατά την εγκατάσταση, αλλά για κάποιον λόγο το cd δεν μου επέτρεπε ούτε να κάνω επιδιόρθωση ούτε να περάσω τα windows “από πάνω” από την προηγούμενη εγκατάσταση, χωρίς να μπω στο περιβάλλον των windows (ενώ με τα XP δεν είχα τέτοιο πρόβλημα ποτέ).
Τέλος πάντων, έκανα πάλι “καθαρή” εγκατάσταση και πέρασα ένα ένα τα προγράμματα, κλείνοντας μετά από κάθε εγκατάσταση τον pc και ανοίγοντάς τον. Ότ,ι πέρασα, έως τώρα δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα.
Επειδή ο υπολογιστής είναι καινούριος, “του κουτιού”, σκέφτομαι μήπως είναι και πρόβλημα hardware, κυρίως της μνήμης. Σε περίπτωση, δηλαδή, που εμφανιστεί εκ νέου το πρόβλημα, μάλλον θα ανοίξω το κουτί και να επανεγκαταστήσω τις μνήμες.

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Ποιο λογισμικό υποψιάζεσαι ότι έκανε τη δουλειά; Εγκατέστησες κάποιο νέο driver;

Είχες ενεργοποιημένο το System Restore; Αν ναι, κάνε εκκίνηση από το DVD των Windows 7, πήγαινε στις επιλογές επιδιόρθωσης του συστήματος και προσπάθησε να επαναφέρεις τον υπολογιστή σου σε προηγούμενη κατάσταση πριν από την εγκατάσταση του λογισμικού που προκάλεσε το πρόβλημα.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Η Απάντησή σας

Δημοσιεύοντας την απάντησή σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.