• Νέα Ερώτηση
150
Εισαγωγή Εικόνας Το μέγεθος πρέπει να είναι λιγότερο από < 5MB.
  Νέα Ερώτηση
  Άκυρο
  150
  Περισσότερες απαντήσεις Μπορείτε να δημιουργήσετε 5 απαντήσεις.
   Ask a Poll
   Άκυρο
   Νέο Μέλος

   Partition σε Dell Inspiron με Windows 10 και εγκατασταση Windows 8

   Partition σε dell inspiron  με windows 10 και εγκατασταση windows 8 στο  δευτερο partition ώστε να είναι συμβατός με τον εκτυπωτή με Canon MX 310

   Ρωτήθηκε από ASIANA στις 11/09/2016 στις Windows.
   1 Απαντήσεις
   Διαχειριστής

   Καλημέρα και καλώς όρισες στο Winuser.gr!

   Για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε πιο ουσιαστικά, θα πρέπει να μας περιγράψεις με περισσότερη λεπτομέρεια το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις για να μπορέσουμε να βρούμε τη βέλτιστη λύση.

   Αυτό που καταλαβαίνω από αυτά που έχεις γράψει, θέλεις να κάνεις ένα dual boot τα Windows 10 με τα Windows 8 για να μπορείς να εκτυπώσεις με τον Canon MX 310, λογικά λόγω του ότι δεν είναι διαθέσιμοι  οι drivers για τα Windows 10.  Αυτή μπορεί να είναι μία λύση αλλά θεωρώ ότι πρέπει να δούμε αν μπορείς να εκτυπώνεις από τα Windows 10 χωρίς να χρειαστεί να μπεις σε όλη αυτή τη “φασαρία” να κάνεις dual boot.

   Στα Windows 10, απεγκατέστησε τους drivers του εκτυπωτή σου. Έπειτα, θα θέσουμε το αρχείο εγκατάστασης των drivers σε λειτουργία συμβατότητα για να δούμε αν έτσι λυθεί το πρόβλημα.

   Κάνε δεξί κλικ στο αρχείο εγκατάστασης και επέλεξε Ιδιότητες (Properties). Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, πήγαινε στην καρτέλα Συμβατότητα και στην επιλογή Εκτέλεση προγράμματος σε λειτουργία συμβατότητας για επέλεξε τα Windows 8. Πάτησε ΟΚ και δοκίμασε να εγκαταστήσεις τους drivers του εκτυπωτή με αυτό τον τρόπο.

   Επίσης, περαιτέρω πληροφορίες για τη λειτουργία συμβατότητας στα Windows μπορείς να βρεις εδώ.

   Έλεγξε αν έτσι διορθώνεται το πρόβλημα, διαφορετικά να δούμε πώς αλλιώς μπορούμε να το λύσουμε με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο.

   Απαντήθηκε από dtonias στις 11/09/2016..

   Το Winuser.gr βρίσκεται πλέον εκτός λειτουργίας.Διαβάστε περισσότερα