• Νέα Ερώτηση
150
Εισαγωγή Εικόνας Το μέγεθος πρέπει να είναι λιγότερο από < 5MB.
  Νέα Ερώτηση
  Άκυρο
  150
  Περισσότερες απαντήσεις Μπορείτε να δημιουργήσετε 5 απαντήσεις.
   Ask a Poll
   Άκυρο
   Νέο Μέλος

   Πρόβλημα με την ασύρματη σύνδεση στο internet μέσω του router

   Για τη σύνδεσή μου στο ίντερνετ χρησιμοποιώ το δίκτυο CONN-X του ΟΤΕ και το ασύρματο modem/router baudtec pstn TW263R-AO. Τελευταία η ασύρματη σύνδεση είναι αδύνατη και συνδέομαι μόνο με τη χρήση του καλωδίου ethernet. Σε επανειλημμένες τηλεφωνικές προσπάθειες μέσω της τεχνικής υποστήριξης του ΟΤΕ η βλάβη δεν αποκαταστάθηκε. Υπάρχει λύση στο πρόβλημα ή να καλέσω τεχνίτη ηλεκτρονικό;

   Ρωτήθηκε από Sviglios στις 08/03/2013 στις Hardware.
   12 Απαντήσεις
   Νέο Μέλος

   Η λύση του προβλήματος ήταν απλή και λογική. Αφού με το reset του router χάνονται τα πάντα, επομένως ενεργοποιείται το εργοστασιακό κλειδί ασφαλείας. Αυτό το κλειδί εισήγαγα και στον υπολογιστή μου κι η ασύρματη σύνδεση πραγματοποιήθηκε. Σ’ ευχαριστώ ακόμα μια φορά για τις συμβουλές και τις υποδείξεις σου.

   Απαντήθηκε από Sviglios στις 05/06/2016..
   Διαχειριστής

   Καλησπέρα Κώστα, θα σε παρακαλούσα να κάνεις μία νέα ερώτηση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

   Απαντήθηκε από dtonias στις 05/06/2016..
   Νέο Μέλος

   Καλημερα σε ολους.. Θα ηθελα να με βοηθησετ στο προβλημα μου αν μοορειτε. Προχθες τα εφτυσε το ρουτερ μου και αναγκαστηκα να παρω ενα καινουργιο απο την forthnet. Το τοποθετησα κανονικα και ενω μου ειπε η υπαληλος οτι θα λειτουργει κανονικα δεν αναβει η λυχνια του broadband και η λυχνια του ιντερνετ. Μπορει να μου πει κανεις τι εχω κανει λαθος? Σας ευχαριστω..

   Απαντήθηκε από στις 05/06/2016..
   Διαχειριστής

   Γεια σου fortis. Η ερώτηση σου δε σχετίζεται με την αρχική, θα σε παρακαλούσα να γίνεις μέλος στο Winuser.gr και να δημιουργήσεις μία νέα ερώτηση για να σε βοηθήσουμε. Επίσης, καλό θα ήταν να περιγράψεις λίγο πιο αναλυτικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

   Απαντήθηκε από dtonias στις 05/06/2016..
   Νέο Μέλος

   Εχω 3 επίπεδα σπίτι υπόγειο,ισόγειο,α όροφος. Εχω tower computer στο υπόγειο. Εβαλα το router στον ισόγειο και στον α όροφο έχω ένα τρασμιτερ για να σερφάρω στον α όροφο με ταμπλετ έχω φάουλ σήμα και κάνει 1α ώρα να φωρτοσει τι γίνεται.

   Απαντήθηκε από στις 05/06/2016..
   Νέο Μέλος

   Όταν κάνεις reset το router χάνονται τα πάντα όλα, σαν να είναι καινούριο.
   Αν θες να κάνεις αλλαγές μέσα στο router, πηγαίνεις σε έναν browser και στην γραμμή διεύθυνσης πληκτρολογείς 192.168.0.1

   Απαντήθηκε από vasilis στις 05/06/2016..
   Νέο Μέλος

   Πραγματικά υπήρχε πρόβλημα στο κέντρο του ΟΤΕ, όπως με διαβεβαίωσε τεχνικός του ίδιου του ΟΤΕ. Όσο διαρκούσε το πρόβλημα φυσικά και δεν είχα καθόλου ίντερνετ. Άλλωστε η φωτεινή ένδειξη στο @LINK του router δεν άναβε. Όταν αποκαταστάθηκε η βλάβη του κέντρου και η ένδειξη στο @LINK του router άναβε σταθερά,μετά από reset και λοιπές προσπάθειες έχω τώρα μόνο καλωδιακή σύνδεση. Είναι αλήθεια πως όταν κάνεις reset χάνονται κι όποιες ρυθμίσεις έχεις κάνει προηγουμένως, όπως η αλλαγή του κλειδιού ασφαλείας κλπ; Μήπως τελικά πρέπει να αλλάξω τον κωδικό ασύρματου δικτύου κι αν ναι πως γίνεται αυτό;
   Σ’ευχαριστώ και πάλι.

   Απαντήθηκε από Sviglios στις 05/06/2016..
   Νέο Μέλος

   Αν υπήρχε πρόβλημα στο κέντρο του οτε, δεν θα είχες καθόλου ίντερνετ, ούτε με καλώδιο. Εγώ νομίζω πως το Router ευθύνεται για αυτό. Δοκίμασε να κάνεις Reset και πες μας τι έγινε.

   Απαντήθηκε από vasilis στις 05/06/2016..
   Νέο Μέλος

   Συμπληρωματικά με την απάντησή μου στο Vasilis σημειώνω ότι απέτυχε η κάθε προσπάθεια ασύρματης σύνδεσης και με άλλον υπολογιστή. Το συμβάν πρέπει να είναι τυχαίο, επειδή,κατά πληροφορίες, υπήρχε πρόβλημα στο κέντρο του ΟΤΕ.
   Σ’ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

   Απαντήθηκε από Sviglios στις 05/06/2016..
   Νέο Μέλος

   Δεν μπορώ να συνδεθώ ασύρματα, αλλά μόνο καλωδιακά. Εμφανίζει το δίκτυο μεταξύ των άλλων διαθέσιμων με τη σημείωση:περιορισμένη πρόσβαση. Η ισχύς του σήματος είναι εξαιρετική.
   Σ’ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

   Απαντήθηκε από Sviglios στις 05/06/2016..

   Το Winuser.gr βρίσκεται πλέον εκτός λειτουργίας.Διαβάστε περισσότερα