• Νέα Ερώτηση
150
Εισαγωγή Εικόνας Το μέγεθος πρέπει να είναι λιγότερο από < 5MB.
  Νέα Ερώτηση
  Άκυρο
  150
  Περισσότερες απαντήσεις Μπορείτε να δημιουργήσετε 5 απαντήσεις.
   Ask a Poll
   Άκυρο
   Νέο Μέλος

   Σε τι χρησιμεύει ο φάκελος Temp στα Windows;

   Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τι αποθηκεύεται στον φάκελο “Temp” όταν πάμε: Ο υπολογιστής μου -> Τοπικός Δίσκος -> Windows. Μας είναι χρήσιμο το περιεχόμενό του? Ή να το διαγράψουμε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

   Ρωτήθηκε από Lemon στις 30/04/2014 στις Windows.
   4 Απαντήσεις
   Διαχειριστής

   Στον φάκελο Temp (συντομογραφία της λέξης Temporary) αποθηκεύονται αρχεία που όπως υποδηλώνει το όνομα του φακέλου προορίζονται για προσωρινή αποθήκευση. Αρκετές εφαρμογές του υπολογιστή σου χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο φάκελο για να αποθηκεύσουν πχ. προσωρινά αρχεία κατά την επεξεργασία ενός αρχείου.

   Μπορείς να διαγράψεις τα περιεχόμενα του φακέλου, όχι τον φάκελο, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα. Βεβαιώσου μόνο ότι δεν έχεις κάποια ανοικτή εφαρμογή που ενδεχομένως να χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη στιγμή τον φάκελο Temp.

   Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις την Εκκαθάριση των Windows ή κάποια εφαρμογή όπως το CCleaner για τη διαγραφή των περιεχομένων του φακέλου.

   Απαντήθηκε από dtonias στις 05/06/2016..
   Νέο Μέλος

   Μerci

   :-)

   Απαντήθηκε από Lemon στις 05/06/2016..
   Διαχειριστής

   Η ευκολία που προσφέρει το CCleaner είναι ότι μέσα από ένα πρόγραμμα μπορείς να διαγράψεις προσωρινά αρχεία, εφαρμογές, κλπ., χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνεις σε 10 διαφορετικά σημεία για να κάνεις κάθε ενέργεια.

   Απαντήθηκε από dtonias στις 05/06/2016..
   Νέο Μέλος

   Να είσαι καλά.

   Τα διέγραψα μόνη μου.

   Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις και για το CCleaner? Καταλαβαίνει από μόνο του για το ποια αρχεία δεν χρειάζεται ο κάθε χρήστης και τα αφαιρεί? Πώς ακριβώς δουλεύει? Λίγες πληροφοριούλες.

   Απαντήθηκε από Lemon στις 05/06/2016..

   Το Winuser.gr βρίσκεται πλέον εκτός λειτουργίας.Διαβάστε περισσότερα