Σε τι χρησιμεύει ο φάκελος Temp στα Windows;

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τι αποθηκεύεται στον φάκελο “Temp” όταν πάμε: Ο υπολογιστής μου -> Τοπικός Δίσκος -> Windows. Μας είναι χρήσιμο το περιεχόμενό του? Ή να το διαγράψουμε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Νέο Μέλος Ρωτήθηκε στις 30/04/2014 σε Windows.
Add Comment
4 Απαντήσεις
Απάντηση

Στον φάκελο Temp (συντομογραφία της λέξης Temporary) αποθηκεύονται αρχεία που όπως υποδηλώνει το όνομα του φακέλου προορίζονται για προσωρινή αποθήκευση. Αρκετές εφαρμογές του υπολογιστή σου χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο φάκελο για να αποθηκεύσουν πχ. προσωρινά αρχεία κατά την επεξεργασία ενός αρχείου.

Μπορείς να διαγράψεις τα περιεχόμενα του φακέλου, όχι τον φάκελο, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα. Βεβαιώσου μόνο ότι δεν έχεις κάποια ανοικτή εφαρμογή που ενδεχομένως να χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη στιγμή τον φάκελο Temp.

Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις την Εκκαθάριση των Windows ή κάποια εφαρμογή όπως το CCleaner για τη διαγραφή των περιεχομένων του φακέλου.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Μerci

:-)

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Η ευκολία που προσφέρει το CCleaner είναι ότι μέσα από ένα πρόγραμμα μπορείς να διαγράψεις προσωρινά αρχεία, εφαρμογές, κλπ., χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνεις σε 10 διαφορετικά σημεία για να κάνεις κάθε ενέργεια.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Να είσαι καλά.

Τα διέγραψα μόνη μου.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις και για το CCleaner? Καταλαβαίνει από μόνο του για το ποια αρχεία δεν χρειάζεται ο κάθε χρήστης και τα αφαιρεί? Πώς ακριβώς δουλεύει? Λίγες πληροφοριούλες.

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Η Απάντησή σας

Δημοσιεύοντας την απάντησή σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.