Ανέβασμα φωτογραφιών σε φάκελο στο Facebook

Απαντήθηκε

Θέλω να προσθέσω ορισμένες φωτογραφίες σε άλμπουμ του Facebook αλλά δε μπορώ να βρω πώς να το κάνω. Έψαξα παντού αλλά δε βρήκα επιλογή για ανέβασμα φωτογραφιών. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δημιουργήσω ένα νέο άλμπουμ και να τις βάλω εκεί. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό; Πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες σε ένα άλμπουμ του Facebook;

Νέο Μέλος Ρωτήθηκε στις 05/09/2013 σε Web.
Add Comment
1 Απαντήσεις
Απάντηση

Λογικά αυτό που προσπαθείς να κάνεις είναι να ανεβάσεις φωτογραφίες σε άλμπουμ που δημιουργεί αυτόματα το Facebook και δεν επιτρέπει το ανέβασμα φωτογραφιών χειροκίνητα. Αυτά τα άλμπουμ είναι τα: Profile Pictures, Mobile uploads, Timeline photos και Cover photos.

Σε αυτά τα άλμπουμ μπορείς να προσθέσεις φωτογραφίες ανάλογα με τον τύπο του καθενός. Για παράδειγμα, στο άλμπουμ Mobile uploads προστίθενται αυτόματα οι φωτογραφίες που ανεβάζεις από το κινητό, στο άλμπουμ Profile pictures οι φωτογραφίες που επιλέγεις για το προφίλ σου, κλπ.

Διαφορετικά, θα χρειαστεί να δημιουργήσεις τα δικά σου άλμπουμ/φακέλους και να προσθέτεις/αφαιρείς/μετακινείς φωτογραφίες όπως εσύ επιθυμείς.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Η Απάντησή σας

Δημοσιεύοντας την απάντησή σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.