Εύρεση τοποθεσίας του αποστελέα σε e-mail

Απαντήθηκε

Γεια σας χρήστες του Winuser, είμαι νέος χρήστης του Winuser, ελπίζω να τα λέμε συχνά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος, κάποια εφαρμογή/πρόγραμμα για να διαπιστώσει κάποιος την διεύθυνση (διεύθυνση πόλης ή χώρας) ενός αποστολέα mail απο τα ίδια τα mail που του έστειλαν. Ευχαριστώ.

Προεπιλογή Ρωτήθηκε στις 19/09/2013 σε Web.
Add Comment
2 Απαντήσεις
Απάντηση

Όπως είπε και ο andreas, η δυνατότητα εντοπισμού της τοποθεσίας ενός ατόμου στο διαδίκτυο, είναι δυνατή όταν γνωρίζουμε τη διεύθυνση IP του. Η λήψη ενός e-mail από κάποιο άτομο δεν επαρκεί για να μας βοηθήσει να εντοπίσουμε την τοποθεσία του, καθώς δεν περιλαμβάνει τη διεύθυνση IP του, παρά μόνο το username του στον εκάστοτε πάροχο υπηρεσιών e-mail ή ISP. Αν το θέμα που σε απασχολεί αφορά την κατάχρηση της υπηρεσίας (πχ spam mail) ή κάποια άλλη κακόβουλη πράξη, όπως η διαδικτυακή παρενόχληση, μπορείς να επικοινωήσεις με τον πάροχο e-mail του χρήστη αυτού ή τον δικό σου (πχ otenet) για να σε συμβουλέψουν καταλλήλως.

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Καλωσόρισες! Με το καλημέρα στα βαθιά! Λοιπόν υπάρχουν εφαρμογές όπου βρίσκεις πού βρίσκεται η διεύθυνση IP όταν τη γνωρίζεις π.χ. στα Torrent ή αν δέχεσαι “επίθεση” σε πραγματικό χρόνο και σε ενημερώνει το πρόγραμμα προστασίας που έχεις (με την προϋπόθεση ότι δεν την αλλάζει-κρύβει με κατάλληλο πρόγραμμα ο αποστέλων, πράγμα απίθανο). Όσο για τα mail όσο και να έχω ψάξει δε βρήκα κάτι αξιόπιστο!

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Η Απάντησή σας

Δημοσιεύοντας την απάντησή σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.