Αργή εκκίνηση σε Lenovo G50

Απαντήθηκε

Πρόσφατα αγόρασα ένα laptop Lenovo G50 και είναι υπερβολικά αργό στην εκκίνηση και στο κατέβασμα σελίδων. Μπορώ να κάνω κάτι για να βελτιώσω την κατάσταση; Σας γνωρίζω δε ότι οι γνώσεις μου είναι πολύ περιορισμένες. Ευχαριστώ.

Νέο Μέλος Ρωτήθηκε στις 01/03/2015 σε Hardware.
Add Comment
5 Απαντήσεις
Απάντηση

Γεια χαρά, θα ήταν καλό να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε πιο αποτελεσματικά.

Για την βελτίωση του χρόνου εκκίνησης του υπολογιστή καλό θα ήταν να απενεργοποιήσεις ορισμένες από τις εφαρμογές που εκκινούν αυτόματα. Οδηγίες θα βρεις εδώ.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

ΤΟ ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ.Είναι χαρακτηριστά αργό το μηχάνημα χωρίς να έχω το παραμικρό. Κρίμα πάντως. Εν Αντιθέσει με το G850 που έχω το οποίο είναι πύραυλος.

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά.Laptop Lenovo G 50-45.Λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 WB MM.Επεξεργαστής AMD E1-6010 APU With AMO Radeon R2Grapics 1,35 GHz.Τύπος συστήματος.Λειτουργικό σύστημα 64 bit επεξεργαστής τεχνολογίας Χ64.Το πρόβλημα ειναι οταν ανοίγω το Laptop αργει παρα πολύ να ανοίξει και στο κατέβασμα σελίδων γενικά ειναι πολύ αργό.

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Ακόμη και μετά από αυτές που απενεργοποίησες, υπάρχουν ακόμη αρκετές που τρέχουν στην εκκίνηση του υπολογιστή;
Ποια είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του laptop;

Περιέγραψε λίγο πιο αναλυτικά τι θέλεις να κάνεις ακριβώς και που θεωρείς ότι αργεί στις εργασίες.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Δεν σας αναφερα το λειτουργικό σύστημα.Ειναι windows 8.1.Βρήκα πάρα πολλές εγκατεστημένες εφαρμογές από τη Lenovo.Απεγκατέστησα αρκετές που δεν χρειάζομαι υπήρξε μια μικρή βελτίωση αλλά οχι ικανοποιητική.Ευχαριστώ για την απάντηση.

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Η Απάντησή σας

Δημοσιεύοντας την απάντησή σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.