• Νέα Ερώτηση
150
Εισαγωγή Εικόνας Το μέγεθος πρέπει να είναι λιγότερο από < 5MB.
  Νέα Ερώτηση
  Άκυρο
  150
  Περισσότερες απαντήσεις Μπορείτε να δημιουργήσετε 5 απαντήσεις.
   Ask a Poll
   Άκυρο
   Προεπιλογή

   Logitech WebCam 200, το Skype δεν εντοπίζει την κάμερα

   Έχω μια κάμερα Logitech WebCam 200 εγκαταστημένη εδώ και 2 χρόνια την οποία χρησιμοποιώ για βιντεοκλήσεις στο Skype. Πριν μια εβδομάδα περίπου το Skype σταμάτησε να την εντοπίζει με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω αλλά ούτε και να δέχομαι βιντεοκλήσεις. Η κάμερα λειτουργεί κανονικά όταν την ανοίγω από το λογισμικό της. Οι ενέργειες που έχω κάνει ως τώρα είναι να απεγκαταστήσω και να εγκαταστήσω απ’ την αρχή το λογισμικό της κάμερας και το Skype αλλά το πρόβλημα παραμένει. Τι μπορεί να συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω για να λύσω το πρόβλημα; Ευχαριστώ για όποια βοήθειά σας!

   Ρωτήθηκε από kostas στις 17/04/2013 στις Hardware.
   7 Απαντήσεις
   Προεπιλογή

   Δοκίμασα αυτό που μου είπες όμως τα Windows δεν κατέβασαν οδηγούς.Την κάμερα όμως εγώ την λειτούργησα από τον πίνακα ελέγχου – Σαρωτές και φωτογραφικές μηχανές.Φυσικά δεν εντοπίστηκε από το Skype.

   Απαντήθηκε από kostas στις 05/06/2016..
   Διαχειριστής

   Μάλιστα. Δοκίμασε αυτό που σου απάντησα παραπάνω και βλέπουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε. :)

   Απαντήθηκε από dtonias στις 05/06/2016..
   Προεπιλογή

   Δεν έκανα τίποτα σχετικά με την κάμερα ή το Skype. Το μόνο που έκανα ήταν να εγκαταστήσω κάποιες ενημερώσεις που μου έστειλε η microsoft.

   Απαντήθηκε από kostas στις 05/06/2016..
   Διαχειριστής

   Το πρόβλημα πώς παρουσιάστηκε; Έκανες κάποια αλλαγή στον υπολογιστή, ίσως κάποια αναβάθμιση σε software που σχετίζεται με την webcam ή το Skype;

   Ενδεχομένως να οφείλεται στο λογισμικό/drivers της Logitech. Δοκίμασε το εξής: Απεγκατέστησε όλες το software που έχεις εγκαταστήσει για τη webcam, κάνε επανεκκίνηση και μετά σύνδεσε ξανά την κάμερα για να την εντοπίσουν τα Windows και να εγκαταστήσουν μόνα τους, τους generic drivers. Δοκίμασε εκ νέου να δεις αν το Skype θα αναγνωρίζει την κάμερα. Αν ναι, τότε το πρόβλημα πολύ πιθανόν να οφείλεται στο λογισμικό της Logitech.

   Απαντήθηκε από dtonias στις 05/06/2016..
   Προεπιλογή

   Δεν την εντοπίζει καθόλου ώστε να μου δώσει δικαίωμα επιλογής.Αντίθετα το ενσωματωμένο μικρόφωνο λειτουργεί κανονικά.Όσο για τις θύρες τις έχω δοκιμάσει όλες και δουλεύει κανονικά όταν την ανοίγω από το κουμπί της συντομευσής της αλλά όχι με το skype.Επίσης στις συνομιλίες μου δεν μπορώ να έχω εικόνα ούτε απ’ τις επαφές μου.Σαν να μην έχει δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο το skype.

   Απαντήθηκε από kostas στις 05/06/2016..
   Νέο Μέλος

   Αν έχεις κι άλλη συσκευή σάρωσης όρισε την κάμερά σου ως προεπιλεγμένη (από τον πίνακα ελέγχου -ιδιότητες συσκευής)

   Απαντήθηκε από στις 05/06/2016..
   Διαχειριστής

   Άνοιξε το Skype και πήγαινε στο μενού Εργαλεία (Tools) – Επιλογές (Options). Στην κατηγορία Γενικά (General) πάτησε στην ενότητα Ρυθμίσεις βίντεο (Video settings) και έλεγξε αν είναι επιλεγμένη η Logitech webcam και αν την αναγνωρίζει το Skype. Επίσης, αν η webcam έχει και ενσωματωμένο μικρόφωνο, ρύθμισε την ανάλογα στις Ρυθμίσεις ήχου (Sound settings).

   Αν έχεις την webcam συνδεδεμένη σε κάποιο usb hub δοκίμασε να τη συνδέσεις σε μία διαφορετική usb θύρα μόνη της.

   Απαντήθηκε από dtonias στις 05/06/2016..

   Το Winuser.gr βρίσκεται πλέον εκτός λειτουργίας.Διαβάστε περισσότερα