Ειδοποιήσεις για νέα e-mail στο Skype

Όταν χρησιμοποιούσα το Windows Live Messenger υπήρχε ένα εικονίδιο που με ενημέρωνε αμέσως όταν είχα κάποιο νέο e-mail στον λογαριασμό μου. Όταν το πατούσα άνοιγε αυτόματα τον browser και μπορούσα να δω το inbox απευθείας. Δε βρίσκω κάποια αντίστοιχη επιλογή στο Skype για να ενημερώνομαι όταν λαμβάνω νέα e-mail, αν και έχω ψάξει και στις ρυθμίσεις. Πώς μπορώ να επαναφέρω τις ειδοποιήσεις; Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Νέο Μέλος Ρωτήθηκε στις 26/04/2013 σε Software.
Add Comment
1 Απαντήσεις
Απάντηση

Δυστυχώς, οι ειδοποιήσεις για νέα e-mail στο Skype δεν υποστηρίζονται προς το παρόν. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που έχουν ζητήσει η πλειονότητα των χρηστών, ενδεχομένως σε κάποια επόμενη έκδοση να προστεθεί.

Αν έχεις Windows 8 τότε μπορείς να προσθέσεις το λογαριασμό σου στην εφαρμογή Αλληλογραφία (Mail) για να σου εμφανίζονται όλες οι ειδοποιήσεις για νέα e-mail.

Διαφορετικά, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις κάποιο plugin για τον browser, εφαρμογή για τα Windows ή e-mail client για ακόμη περισσότερες επιλογές. Μία δωρεάν εφαρμογή για τα Windows που προσφέρει αυτή τη δυνατότητα είναι το Howard.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Η Απάντησή σας

Δημοσιεύοντας την απάντησή σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.