Επικοινωνία μέσω Skype στην ιστοσελίδα μου

Απαντήθηκε

Έχω ένα blog και θέλω να συνομιλώ με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μου με μηνύματα εύκολα και γρήγορα μέσω Skype. Είχα δοκιμάσει παλιότερα ορισμένα plugins που υποστήριζαν live chat αλλά “φόρτωναν” πολύ το blog και δημιουργούσαν συχνά προβλήματα στη λειτουργία. Υπάρχει δυνατότητα συνομιλίας μέσω μηνυμάτων από το Skype απευθείας από την ιστοσελίδα μου; Αν ναι, πώς μπορώ να το κάνω;

Νέο Μέλος Ρωτήθηκε στις 26/05/2013 σε Web.
Add Comment
1 Απαντήσεις
Απάντηση

Μπορείς να προσθέσεις το “κουμπί του Skype” στην ιστοσελίδα σου έτσι ώστε οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σου να έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν μαζί σου είτε μέσω γραπτών μηνυμάτων είτε μέσω κλήσεων είτε και με τους δύο τρόπους.

Η διαδικασία για να προσθέσεις το Skype button είναι αρκετά εύκολη και γρήγορη. Πηγαίνεις στην αντίστοιχη σελίδα του Skype, πληκτρολογείς το username σου, επιλέγεις τον τρόπο επικοινωνίας (μηνύματα/κλήσεις), το χρώμα και το μέγεθος του κουμπιού και αυτόματα θα δημιουργηθεί ο κώδικας που θα χρειαστεί να προσθέσεις στην ιστοσελίδα σου. Στα δεξιά της σελίδας μπορείς να δεις και την τελική εμφάνιση του Skype button που πρόκειται να δημιουργήσεις.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Η Απάντησή σας

Δημοσιεύοντας την απάντησή σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.