Επιλογές για στιγμιότυπα εικόνας (screenshots) με Print Scr

Απαντήθηκε

Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποια ρύθμιση η κάποια συντόμευση με την οποία να επιλέγω με το ποντίκι την περιοχή που θα πάρει κάποιο στιγμιότυπο εικόνας αντί για όλη την οθόνη, κι επίσης, εάν μπορώ να ρυθμίσω να φαίνεται το ο δείκτης του ποντικιού ή όχι..!! Ευχαριστώ πολύ..!!

Προεπιλογή Ρωτήθηκε στις 28/11/2012 σε Software.
Add Comment
2 Απαντήσεις
Απάντηση

Υπάρχει το Εργαλείο Αποκομμάτων (Snipping tool) που είναι μία από τις βασικές εφαρμογές των Windows. Δες πώς να το χρησιμοποιήσεις για αυτό που θέλεις εδώ: http://www.techster.gr/snipping-tool-screenshots-in-a-minute/

Διαφορετικά, υπάρχουν πολλές ακόμη εφαρμογές, δωρεάν ή επί πληρωμή, που προσφέρουν πολλές περισσότερες επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες σου. Σε γενικές γραμμές, το εργαλείο αποκομμάτων είναι αρκετό για τους περισσότερους.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Με το PRT SCN αποθηκεύουμε όλη την επιφάνεια εργασίας στη μνήμη του υπολογιστή. Πατώντας το ALT + PRT SCN αποθηκεύουμε μόνο το παράθυρο που έχουμε ενεργό στη μνήμη. Μετά με ένα απλό πρόγραμμα ζωγραφικής επικολλούμε το αποθηκευμένο και το επεξεργαζόμαστε.
Το εργαλείο αποκομμάτων όπως είπε και ο dtonias έχει κάπως πιο σύνθετες λειτουργίες. Παρ’ όλα αυτά η καταγραφή του δείκτη του ποντικιού είναι αδύνατη με αυτούς τους τρόπους.
Το καλύτερο εργαλείο ever για καταγραφή οθόνης είναι το camtasia. Αποτυπώνει τα πάντα με πολλές ρυθμίσεις για το ποντίκι και τους ήχους του κλικ, βίντεο, δέχεται υπότιτλους και πολλά άλλα καλούδια. Δυστυχώς δεν είναι δωρεάν.

Τακτικό Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Η Απάντησή σας

Δημοσιεύοντας την απάντησή σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.