• Νέα Ερώτηση
150
Εισαγωγή Εικόνας Το μέγεθος πρέπει να είναι λιγότερο από < 5MB.
  Νέα Ερώτηση
  Άκυρο
  150
  Περισσότερες απαντήσεις Μπορείτε να δημιουργήσετε 5 απαντήσεις.
   Ask a Poll
   Άκυρο
   Νέο Μέλος

   Πρόβλημα με τη σύνδεση στο internet

   Γεια σας. Μου δημιουργήθηκε ξαφνικά πρόβλημα στην πρόσβαση στο ίντερνετ ενώ το χρησιμοποιούσα. Χάθηκε η σύνδεση. Έβαλα το διαγνωστικό των windows 8 και μου λέει να κάνω επανεκκίνηση το router το οποίο και έκανα. Μετά μου έβγαζε σύνδεση στο ίντερνετ αλλά περιορισμένη. Τα ασύρματα δίκτυα της περιοχής τα βλέπω, όπως και το δικό μου. Ευχαριστώ, Κωστας

   Ρωτήθηκε από konak στις 22/02/2013 στις Hardware.
   5 Απαντήσεις
   Διαχειριστής

   Τέλεια! Καλό σερφάρισμα :)

   Απαντήθηκε από dtonias στις 05/06/2016..
   Νέο Μέλος

   Τώρα έχω σύνδεση! Ίσως να ήταν λόγω κακοκαιρίας όπως είπες. Ευχαριστώ Δημήτρη!

   Απαντήθηκε από konak στις 05/06/2016..
   Διαχειριστής

   Άρα το πρόβλημα βρίσκεται είτε στο router είτε στον πάροχο σου. Ποια λαμπάκια ακριβώς είναι αναμμένα; Μπες στις ρυθμίσεις του router σου και έλεγξε αν όλες οι ρυθμίσεις είναι σωστές, ιδιαίτερα username και password για τη σύνδεση στο Internet. Δοκίμασε επίσης να συνδεθείς χειροκίνητα, αν υπάρχει η επιλογή.

   Υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίζει πρόβλημα ο πάροχος της σύνδεσης σου (ίσως και λόγω της κακοκαιρίας σήμερα), μπορείς να καλέσεις στην υποστήριξη και να ρωτήσεις.

   Απαντήθηκε από dtonias στις 05/06/2016..
   Νέο Μέλος

   Τα πράσινα λαμπάκια στο router είναι αναμμένα. Δοκίμασα από 2 υπολογιστές να συνδεθώ, έναν φορητό και ένα desktop, τα ίδια.

   Απαντήθηκε από konak στις 05/06/2016..
   Διαχειριστής

   Ενδεχομένως να μην υπάρχει αυτή τη στιγμή η πρόσβαση στο internet μέσω του router ενώ ο υπολογιστής σου έχει συνδεθεί στο ασύρματο δίκτυο, γι’ αυτό και η σύνδεση εμφανίζεται ως περιορισμένη.

   Έλεγξε αν είναι πράσινα τα λαμπάκια DSL και Internet στο router σου. Αν δεν είναι τότε το πρόβλημα είναι στη σύνδεση με τον πάροχο σου και όχι με τον υπολογιστή. Επίσης, έλεγξε αν μπορείς να συνδεθείς στο internet μέσω ενός άλλου υπολογιστή ή smartphone (αν υπάρχει φυσικά αυτή η δυνατότητα).

   Απαντήθηκε από dtonias στις 05/06/2016..

   Το Winuser.gr βρίσκεται πλέον εκτός λειτουργίας.Διαβάστε περισσότερα