Πρόβλημα με τη σύνδεση στο internet

Απαντήθηκε

Γεια σας. Μου δημιουργήθηκε ξαφνικά πρόβλημα στην πρόσβαση στο ίντερνετ ενώ το χρησιμοποιούσα. Χάθηκε η σύνδεση. Έβαλα το διαγνωστικό των windows 8 και μου λέει να κάνω επανεκκίνηση το router το οποίο και έκανα. Μετά μου έβγαζε σύνδεση στο ίντερνετ αλλά περιορισμένη. Τα ασύρματα δίκτυα της περιοχής τα βλέπω, όπως και το δικό μου. Ευχαριστώ, Κωστας

Νέο Μέλος Ρωτήθηκε στις 22/02/2013 σε Hardware.
Add Comment
5 Απαντήσεις

Τέλεια! Καλό σερφάρισμα :)

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Τώρα έχω σύνδεση! Ίσως να ήταν λόγω κακοκαιρίας όπως είπες. Ευχαριστώ Δημήτρη!

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment
Απάντηση

Άρα το πρόβλημα βρίσκεται είτε στο router είτε στον πάροχο σου. Ποια λαμπάκια ακριβώς είναι αναμμένα; Μπες στις ρυθμίσεις του router σου και έλεγξε αν όλες οι ρυθμίσεις είναι σωστές, ιδιαίτερα username και password για τη σύνδεση στο Internet. Δοκίμασε επίσης να συνδεθείς χειροκίνητα, αν υπάρχει η επιλογή.

Υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίζει πρόβλημα ο πάροχος της σύνδεσης σου (ίσως και λόγω της κακοκαιρίας σήμερα), μπορείς να καλέσεις στην υποστήριξη και να ρωτήσεις.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Τα πράσινα λαμπάκια στο router είναι αναμμένα. Δοκίμασα από 2 υπολογιστές να συνδεθώ, έναν φορητό και ένα desktop, τα ίδια.

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Ενδεχομένως να μην υπάρχει αυτή τη στιγμή η πρόσβαση στο internet μέσω του router ενώ ο υπολογιστής σου έχει συνδεθεί στο ασύρματο δίκτυο, γι’ αυτό και η σύνδεση εμφανίζεται ως περιορισμένη.

Έλεγξε αν είναι πράσινα τα λαμπάκια DSL και Internet στο router σου. Αν δεν είναι τότε το πρόβλημα είναι στη σύνδεση με τον πάροχο σου και όχι με τον υπολογιστή. Επίσης, έλεγξε αν μπορείς να συνδεθείς στο internet μέσω ενός άλλου υπολογιστή ή smartphone (αν υπάρχει φυσικά αυτή η δυνατότητα).

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Η Απάντησή σας

Δημοσιεύοντας την απάντησή σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.