Μεταφορά email από HOL σε Outlook (Hotmail)

Απαντήθηκε

Δεν είμαι συνδρομητής της HOL εδώ και 11 μήνες αλλά είχα και χρησιμοποιούσα το παλιό email. Τώρα από 30/06/14 θέλει να γίνουν ρυθμίσεις μέσω του Windows Live Hotmail. Τώρα έκανα νέο λογαριασμό στο hotmail.com με νέο username. 1. Πώς μπορώ να πάρω τα παλιά email στο νέο λογαριασμό; 2. Τα νέα email που θ πηγαίνουν στο παλιό username της HOL πώς θα προωθηθούν στο νέο λογαριασμό; Και πόσο καιρό θα γίνεται αυτό; Γιατί είναι μέσω του Windows Live Hotmail. 3. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω μέσω Windows Live; Υπ’ όψιν έχω Mac. Σας ευχαριστώ.

Προεπιλογή Ρωτήθηκε στις 02/07/2014 σε Web.
Add Comment
2 Απαντήσεις
Απάντηση

Φίλε ioakoul
τα έχεις λίγο μπερδέψει.
Η HOL πριν από κάνα χρόνο περίπου έστειλε τους συνδρομητές της (για το e-mail αναφέρομαι) στην Hotmail. Δηλαδή δεν έμπαινες πλέον στη σελίδα της HOL για να δεις την αλληλογραφία σου αλλά στη σελίδα της Hotmail. Είχε γίνει κάτι σαν συγχώνευση, προφανώς χρησιμοποιούσε τους server της Hotmail.

Τώρα όμως αναβαθμίστηκε (τρόπος του λέγειν) και έχει δικούς της server. Οπότε ξαναστέλνει τους συνδρομητές της πίσω στους νέους server. Κρατώντας το ίδιο όνομα και αλλάζοντας τον κωδικό πρόσβασης μόνο.
Φυσικά έχει κάποιο υποτυπώδες σύστημα ώστε να μεταφέρει την παλιά αλληλογραφία από τη Hotmail στο νέο σύστημα. (προχθές προσπάθησα να μεταφέρω την αλληλογραφία όπως προ – ανέφερα αλλά κόλλησε στο 19%. Με πιάσανε τα νεύρα μου και τελικά έφτιαξα νέο λογαριασμό στην google και μετέφερα την παλιά αλληλογραφία σε μερικά λεπτά)

Παρ’ όλο που δεν είσαι πλέον συνδρομητής της HOL αυτή σε δέχεται για να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το mail σου.

Οπότε στην ουσία αφού έκανες νέο λογαριασμό της hotmail θέλεις τώρα να μεταφέρεις τα e-mail του ενός λογαριασμού της hotmail με ονομασία [email protected] στον νέο λογαριασμό.
Αυτό θα σε βοηθήσει
http://windows.microsoft.com/el-gr/outlook/multiple-email-accounts#msaForwardEmail
θα επιλέξεις εκεί που λέει “Αυτόματη προώθηση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον δευτερεύοντα στον κύριο λογαριασμό σας”

Τακτικό Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Φίλε lazarospetses,
θέλω να σε ευχαριστ΄σω πολύ γιά τις πληροφορίες πού μου έδωσες.Θα προσπαθήσω να το κάνω!

Προεπιλογή Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Η Απάντησή σας

Δημοσιεύοντας την απάντησή σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.