• Νέα Ερώτηση
150
Εισαγωγή Εικόνας Το μέγεθος πρέπει να είναι λιγότερο από < 5MB.
  Νέα Ερώτηση
  Άκυρο
  150
  Περισσότερες απαντήσεις Μπορείτε να δημιουργήσετε 5 απαντήσεις.
   Ask a Poll
   Άκυρο
   Τακτικό Μέλος

   Μεταφορά e-mails και επαφών στο Gmail

   Έχω ένα e-mail στη HOL (η οποία πριν καιρό συγχωνεύτηκε με τη hotmail – και τότε είχε γίνει ένα σχετικό μπάχαλο – αλλά αυτό δε μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή). Θέλω να φύγω από τη HOL και να κάνω αλλού σύνδεση internet. Ρώτησα και μου είπανε ότι ο λογαριασμός μου στη hol σαν e-mail θα καταργηθεί με την αποχώρησή μου. Εγώ τώρα θέλω να μεταφέρω όλα τα υπάρχοντα mail μου από τη hol στη gmail. Είναι δυνατόν να γίνει αυτό ; Μπορούν να μεταφερθούν και οι επαφές μου ; Προσπάθησα στη βοήθεια της Gmail αλλά δε βρήκα κάτι ώστε να με βοηθήσει.

   Ρωτήθηκε από lazarospetses στις 03/10/2013 στις Web.
   4 Απαντήσεις
   Τακτικό Μέλος

   Ναι φίλε μου λύθηκε το πρόβλημα.

   Η HOL σαν παροχέας σύνδεσης internet σου παρέχει και υποστήριξη e-mail ([email protected]). Πριν από 1 – 1,5 χρόνο όλοι οι χρήστες της HOL λάβαμε ειδοποίηση ότι θα γίνει μία συγχώνευση και τα mail μας μεταφερθήκανε στη hotmail. Τότε χρειαστήκανε κάποιες ρυθμίσεις, τις οποίες τώρα δε θυμάμαι να σου πω, αλλά αν θέλουμε πλέον να δούμε από έναν browser τα mail μας, μπαίνουμε στην Hotmail δίνουμε το παλιό μας όνομα (δηλαδή [email protected]) και τον κωδικό που είχαμε. (Μιας και το έφερε η κουβέντα ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗ HOL – η τηλεφωνική εξυπηρέτηση είναι χάλια – δίνεις το πρόβλημά σου και περιμένεις σαν το λαλάκα να σε πάρουν τηλέφωνο όποτε νομίζουν αυτοί)

   Τώρα όμως που δε θέλω πλέον η HOL να μου δίνει internet αλλά θέλω να πάω στον ΟΤΕ το e-mail μου (της HOL) θα καταργηθεί, και ήθελα να μεταφέρω όλα τα υπάρχοντα mail σε ένα άλλο λογαριασμό της Gmail για να μη τα χάσω. Φυσικά θα ειδοποιήσω όλες τις επαφές μου που με γνωρίζουν με το mail της HOL να το αντικαταστήσουν με αυτό της Gmail

   Τελικά όπως είπα και πριν λύθηκε το πρόβλημα. Βρήκα τις κινήσεις που έπρεπε να κάνω μέσα από τη Gmail ώστε να τα μεταφέρω. Μάλιστα δημιούργησε αυτόματα και ένα φάκελο με το όνομα HOL και τα έβαλε εκεί μέσα.

   Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
   Καλή συνέχεια στην υποστήριξη που παρέχεις από αυτή τη σελίδα – εύκολη και κατανοητή. :)

   Απαντήθηκε από lazarospetses στις 05/06/2016..
   Διαχειριστής

   Μάλιστα, δε γνώριζα τη συγκεκριμένη συμφωνία μεταξύ Hotmail και HOL. Ευχαριστώ για την ενημέρωση και για τα καλά σου λόγια. Ότι χρειαστείς, το ξέρεις ήδη, ότι εδώ είμαστε. :)

   Απαντήθηκε από dtonias στις 05/06/2016..
   Διαχειριστής

   Έχει απαντηθεί δηλαδή η ερώτηση σου; Αν όχι, βοήθησε με λίγο να καταλάβω τι έχεις κάνει για να βρούμε τη λύση.

   Είχες e-mail της HOL που στη συνέχεια είχες ρυθμίσει/συνδέσει με το Hotmail για να λαμβάνεις μηνύματα εκεί και τώρα θέλεις να τα μεταφέρεις από το Hotmail στο Gmail; Χρησιμοποιείς κάποιο mail client; Τι εννοείς ότι η HOL συγχωνεύτηκε με το Hotmail;

   Απαντήθηκε από dtonias στις 05/06/2016..
   Τακτικό Μέλος

   OK – Το βρήκα
   Από τις ρυθμίσεις του e-mail (γρανάζι πάνω δεξιά) στην καρτέλα “Λογαριασμοί” και μετά έχει την επιλογή “Ελέγξτε τα μηνύματά σας από άλλους λογαριασμούς (μέσω POP3):”
   το πρόβλημα είναι ότι το POP3 που είχε η HOL δεν ισχύει πλέον και έτσι το pop3.hol.gr πρέπει να αντικατασταθεί με το pop3.live.com

   Απαντήθηκε από lazarospetses στις 05/06/2016..

   Το Winuser.gr βρίσκεται πλέον εκτός λειτουργίας.Διαβάστε περισσότερα