Δε φορτώνονται σωστά οι ιστοσελίδες και το Facebook

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο Facebook και από ότι φαίνεται και σε άλλες σελίδες. Δεν μου ανοίγει σωστά το Facebook. Δεν φαίνονται καθόλου τα εικονίδια επάνω αριστερά – αιτήματα φιλίας – μηνύματα και υδρόγειος όπως επίσης και στα δεξιά το λουκέτο και οι ρυθμίσεις, μπορώ να τα πατήσω αλλά επειδή ξέρω που είναι (ειδάλλως δεν φαίνονται). Επίσης δεν φαίνονται όλοι οι φίλοι μου δεξιά ώστε να δω ποιοι είναι μέσα και να κάνω chat! Στα αριστερά όλες οι εφαρμογές μου και τα παιχνίδια φαίνονται σαν διακεκομμένα και η φωτογραφία του προφίλ μου έχει μπει μία παντελώς άσχετη που δεν την έχω ξαναδεί ποτέ μου (τρία κινητά). Τέλος μπήκα και σε μία σελίδα άσχετη και δεν μου άνοιγε τις εικόνες. Φαντάστηκα ότι μπορεί να φταίει το flash player γιατί από το κινητό μου το fb το βλέπω κανονικά. Έκανα λοιπόν προσθαφαίρεση προγράμματος στο flash player και συνεχίζει κανονικά. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι μπορεί να φταίει στο laptop μου; (χθες το βράδυ μπήκα κανονικά στο fb και δεν πείραξα και τίποτα στο laptop). Υπόψη ότι δεν είμαι και πολύ σχετική με τους υπολογιστές, ξέρω μόνο τα βασικά. Ευχαριστώ πολύ!

Προεπιλογή Ρωτήθηκε στις 06/01/2014 σε Web.
Add Comment
1 Απαντήσεις
Απάντηση

Καλή χρονιά!

Για αρχή θα ήταν καλό να μας πεις ποια έκδοση των Windows τρέχει ο υπολογιστή σου και ποιον browser χρησιμοποιείς και παρατηρείς το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Έχεις δοκιμάσει να μπεις πχ. στο Facebook με κάποιο άλλο browser για να ελέγξεις αν το πρόβλημα εμφανίζεται και εκεί; Ρίξε μια ματιά και στα εγκατεστημένα πρόσθετα/plugins του browser σου, ενδεχομένως κάποιο από αυτά να προκαλεί το πρόβλημα.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Η Απάντησή σας

Δημοσιεύοντας την απάντησή σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.