Περιορισμένη πρόσβαση στο Internet στα Windows 8.1

Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με την πρόσβαση στο Internet. Windows 8, Sony Vaio laptop. Κατά διαστήματα διακόπτεται η σύνδεση στο Internet (περιορισμένη πρόσβαση) ενώ η ασύρματη σύνδεση με το modem παραμένει. Η πρόσβαση επανέρχεται μόνο αφού κάνω χειροκίνητη αποσύνδεση και εκ νέου σύνδεση. Πιστεύω ότι έχω ελέγξει και οι drivers είναι ενημερωμένοι (wireless network adapter). Αν υπάρχει κάποια ιδέα ή συμβουλή θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Γιάννης.

Προεπιλογή Ρωτήθηκε στις 31/01/2014 σε Windows.
Add Comment
4 Απαντήσεις
Απάντηση

Έλεγξε αν έχει κυκλοφορήσει κάποιος νέος driver για το laptop σου και εγκατέστησέ τον. Επίσης, καλό θα ήταν να αναβαθμίσεις στα Windows 8.1 για να έχεις την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με το ιδιο λαπτοπ.. τι να κανω?? δεν ξερω πολλα απο αυτα..

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Το μοντέλο είναι SVF 152C29M.
Δεν έχω κάνει αναβάθμιση στα windows μετά την αγορά του υπολογιστή. Το λειτουργικό είναι Windows 8 και όχι 8.1 που από λάθος έχω γράψει στον τίτλο.
Ο τύπος του ασύρματου προσαρμογέα είναι: BCM 43142
Προμηθευτής Broadcom
Ημερομηνία 28/9/2013
Έκδοση 6.30.223.181
Ψηφιακή υπογραφή Microsoft Windows Hardware Compatibility Publisher

Προεπιλογή Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Γεια χαρά.

Αν και αναφέρεις ότι έχεις τα Windows 8, υποθέτω ότι το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά από την αναβάθμιση στα Windows 8.1, σωστά;

Ποιο μοντέλο Sony Vaio έχεις;

Το πρόβλημα πολύ πιθανόν οφείλεται στον driver της ασύρματης κάρτας δικτύου. Πάτησε δεξί κλικ κάτω αριστερά στην οθόνη και από το μενού που θα εμφανιστεί κάνε κλικ στην επιλογή Διαχείριση συσκευών. Στο παράθυρο που θα ανοίξει, βρες την ενότητα Προσαρμογείς δικτύου και γράψε εδώ τον τύπο του ασύρματου προσαρμογέα (συνήθως λέει 802.11b/g κλπ.)

Επίσης, πάτησε δεξί κλικ στον προσαρμογέα και άνοιξε τις Ιδιότητες. Στην καρτέλα Προγράμματα οδήγησης πες μας τις πληροφορίες που αναφέρονται στα πεδία Προμηθευτής, Ημερομηνία, Έκδοση και Ψηφιακή υπογραφή.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Η Απάντησή σας

Δημοσιεύοντας την απάντησή σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.