Θόρυβος στον ήχο στο KMPlayer

Απαντήθηκε

Γεια σου και χρόνια πολλά, με Υγεία πάνω απ’ όλα! Ξανασυναντιόμαστε για να καταθέσω άλλο ένα πρόβλημα που μου προέκυψε με το KMP. Πριν 2 εβδομάδες περίπου και πριν κλείσει το περιβόητο σε όλους και γνωστό site από ταινίες και σειρές, είχα κατεβάσει ακόμα ένα επεισόδιο από μια αγαπημένη μου σειρά. Όταν την έβαλα να παίξει μου ζητούσε να κάνω auto update το KMPlayer. Συνήθως δεν το έκανα και τις άλλες φορές που μου ζητούσε και συνέχιζα να βλέπω τη σειρά κανονικότητα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Πριν 2 εβδομάδες λοιπόν, κι ενώ ξεκίνησε να παίζει κανονικά, μου ξαναβγάζει το auto update και λέω “άντε στα κομμάτια πια, να σε κάνω να ησυχάσω!”. Ε… τί το ‘θελα; Μόλις το έκανα και πήγε να παίξει ενώ σαν εικόνα έπαιζε, από ήχο ήταν μαύρα χάλια. Δεν άκουγα γιατί είχε ένα ενοχλητικό θόρυβο. Αυτό τώρα τι να είναι; Δεν κατέβηκε καλά το αρχείο; Α! Να μην ξεχάσω. Από τραγούδια πάντως παίζει κανονικά. Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Τακτικό Μέλος Ρωτήθηκε στις 29/12/2014 σε Software.
Add Comment
5 Απαντήσεις
Απάντηση

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά!
Ήθελα να σε ευχαριστήσω για τη βοήθειά σου και να σου πω ότι λειτουργεί μια χαρά ο kmp χωρίς να κατεβάσω τελευταία έκδοση. Ίσως ήθελε ξεκούραση μέσα στις γιορτές κι αυτός! χαχαχαχα! Όπως και να ‘χει, σε ευχαριστώ πολύ-πολύ!!

Τακτικό Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Τέλεια, χαίρομαι που λειτουργεί μια χαρά πλέον. Καλή χρονιά!

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Μάλιστα, για κάποιο λόγο “κράσαρε” ο player. Κολλάει από τη στιγμή που βάζεις να παίξει το video ή μόνο μετά από μερικά λεπτά;

Δοκίμασε μία εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης από την αρχή, ίσως να οφείλεται σε κάποιο bug του KMPlayer.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σου! Έκανα το πρώτο που μου είπες, αυτό με το initialize all presets και το πρόβλημα στον ήχο λύθηκε!
Όταν όμως έβαλα να παίζει ενώ ξεκίνησε κανονικά στα πρώτα 10 λεπτά σταμάτησε, έκλεισε και μου βγήκε ένα παραθυράκι που έλεγε τα windows πραγματοποιούν έλεγχο για τη λύση του kmp. Σταμάτησε αυτό και δοκίμασα να το ξαναβάλω από την αρχή. Και μου έκανε ξανά τα ίδια.

Τακτικό Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Κατ’ αρχήν, δοκίμασε να βάλεις κάποιο επεισόδιο της σειράς με έναν άλλο player όπως το Windows Media Player ή το VLC για να δούμε αν και εκεί εμφανίζεται το πρόβλημα με τον θόρυβο. (Αν και δε νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο, ας αποκλείσουμε αυτό το ενδεχόμενο).

Ενδεχομένως το πρόβλημα να οφείλεται στις ρυθμίσεις ήχου του KMPlayer.

Άνοιξε τις ρυθμίσεις πατώντας δεξί κλικ στο παράθυρο, πάτησε στο Options και έπειτα στο Preferences.

Αν δεν έχεις κάνει κάποιες ρυθμίσεις, μπορείς να επαναφέρεις τις αρχικές πατώντας στο κουμπί Initialize All Presets. Ενδεχομένως να διορθωθεί το πρόβλημα.

Διαφορετικά, θα χρειαστεί να ρίξεις μια ματιά στην ενότητα Audio Processing και Filter Control -> Decoder Usage -> Internal/External Audio Decoder.

Μία πρώτη κίνηση που μπορείς να κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι να ενεργοποιήσεις την επιλογή Use KMP Audio Codec στην ενότητα Internal Audio Decoder (Filter Control). Κλείσε και άνοιξε ξανά το ίδιο αρχείο video και έλεγξε αν διορθώθηκε το πρόβλημα.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Η Απάντησή σας

Δημοσιεύοντας την απάντησή σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.