Ο Internet Explorer 11 χάνει τις ρυθμίσεις στα Windows 8.1

Έβαλα τα Windows 8.1, όταν άνοιγα τον Internet Explorer και έκανα διάφορες ρυθμίσεις π.χ. (μέγεθος zoom σελίδων, αποθήκευση κωδικών σε ιστοσελίδες, εισαγωγή στο Gmail κλπ) με το που τον έκλεινα και άνοιγα πάλι τον Internet Explorer όλες οι ρυθμίσεις χανόταν λες και τον άνοιγα πρώτη φορά. Τι μπορεί να φταίει?

Προεπιλογή Ρωτήθηκε στις 22/10/2013 σε Browsers.
Add Comment
2 Απαντήσεις

Δημητρη όπως σου εγραψα και στην άλλη σελιδα με την παραπανω ενεργεια δεν γινεται τιποτα. μολις τον ξανα ανοιγω βγαινει κατω από την μπαρα των αγαπημενων μια μπλε μπαρα που λεει: “νεοι οροι παροχης υπηρεσιων κλπ κλπ και εχει τις επιλογες μαθετε περισσοτερα και απορριψη” και ποιο κατω εισοδος για το gmail. παταω λοιπον την απορριψη και φευγει η μπλε μπαρα (εχω δοκιμασει και το μαθετε περισσοτερα και το ιδιο γινεται) βαζω και το gmail συνδέεται και είναι οκ. όταν όμως ξανανοίγω τον explorer τα ζηταει παλι αυτά από την αρχη. τι κανουμε?

Προεπιλογή Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Για αρχή δοκίμασε να κάνεις Επαναφορά του Internet Explorer 11 στις αρχικές ρυθμίσεις (Reset settings).

Άνοιξε το παράθυρο ρυθμίσεων του IE11 και πήγαινε στην καρτέλα Για προχωρημένους (Advanced). Εκεί πάτησε στο κουμπί Επαναφορά (Reset) και επιβεβαίωσε την ενέργεια επαναφοράς.

Κλείσε και άνοιξε ξανά τον Internet Explorer 11 και έλεγξε αν έχει λυθεί το πρόβλημα.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Η Απάντησή σας

Δημοσιεύοντας την απάντησή σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.