Πρόβλημα στον IE 11 με το Adobe Flash Player

Απαντήθηκε

Καλησπέρα. Ο Adobe Flash Player στον IE 11 μου κολλάει σε 2-3 site που χρειάζεται να δουλέψει. Μου βγάζει ένα παραθυράκι που πατάω ΟΚ και ξεκολλάει το site και συνεχίζω κανονικά. O Adobe Flash Player λειτουργεί κανονικά στον Opera, Firefox και Chrome στα ίδια site. Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας? Update: Το σφάλμα φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Πρόβλημα στον IE 11 με το Adobe Flash Player

Νέο Μέλος Ρωτήθηκε στις 26/06/2014 σε Browsers.
Add Comment
4 Απαντήσεις
Απάντηση

Στον IE11 θα έπρεπε να έχεις την έκδοση 14. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις εγκαταστήσει όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις μέσω του Windows Update που συμπεριλαμβάνονται και οι ενημερώσεις του Internet Explorer. Εγκατέστησε όλες τις ενημερώσεις, έλεγξε αν έχει πλέον την έκδοση 14 του Flash player και μπες στις δύο αυτές ιστοσελίδες να διαπιστώσεις ότι το πρόβλημα έχει λυθεί.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.στον Internet Explorer είναι η εκδοση >
Your Flash Version
13.0.0
Your browser name
Internet Explorer
Your Operating System (OS)
Windows (Windows 8)
ΚΑΙ στον Mozilla Firefox >
Your Flash Version
14.0.0.125
Your browser name
Firefox
Your Operating System (OS)
Windows (Windows 8)όπως σου ειπα και ποιο πανω αυτό το ειδα σε 2 site ( στο ένα παιζω παιχνίδια το άλλο ο antenna ) και μολις βγαινει αυτό το παραθυρο και πατισω το all συνεχιζει κανονικα μετα να δουλευει.ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ie κολαει ( το βγαζει το παραθυρο ).

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Μπες σε αυτή την ιστοσελίδα (http://helpx.adobe.com/flash-player.html), πάτησε στο κουμπί Check now και πες μας ποια έκδοση του Flash Player είναι εγκατεστημένη. Κάνε την ίδια διαδικασία και στον Internet Explorer και στον Mozilla Firefox.
Επίσης, έλεγξε παράλληλα αν εμφανίζεται σωστά το flash περιεχόμενο της σελίδας.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Ποια έκδοση των Windows έχεις; Windows 7 ή Windows 8/8.1;

Οι ενημερώσεις του Internet Explorer γίνονται μέσω του Windows Update, έχεις εγκαταστήσει όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις;

Τι μήνυμα αναφέρει το παραθυράκι που εμφανίζεται;

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Η Απάντησή σας

Δημοσιεύοντας την απάντησή σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.