• Νέα Ερώτηση
150
Εισαγωγή Εικόνας Το μέγεθος πρέπει να είναι λιγότερο από < 5MB.
  Νέα Ερώτηση
  Άκυρο
  150
  Περισσότερες απαντήσεις Μπορείτε να δημιουργήσετε 5 απαντήσεις.
   Ask a Poll
   Άκυρο
   Προεπιλογή

   Προτάσεις για καλό antivirus – antimalware

   Καλημέρα στην παρέα, θα ήθελα να μου προτείνετε ως ειδικοί ποιο είναι κατά την γνώμη σας το καλύτερο antivirus -antimalware free και ο λόγος είναι ότι θέλω να καθαρίσω το κομπιούτερ γιατί σέρνεται. Ευχαριστώ πολύ.

   Ρωτήθηκε από KOSTASDRAKOP στις 30/03/2015 στις Software.
   2 Απαντήσεις
   Τακτικό Μέλος

   Πρώτα
   από όλα θα πρέπει να πας από τον πίνακα ελέγχου στα “Προγράμματα και δυνατότητες” και να απεγκαταστήσεις όσα προγράμματα δεν χρειάζεσαι. Ότι tool bar εντοπίζεις πρέπει να φύγει.
   .
   Δεύτερο,
   πατώντας τον συνδυασμό των πλήκτρων win+R γράφεις στο παράθυρο που θα ανοίξει msconfig. Με αυτή την εντολή θα ανοίξουν οι “Παράμετροι συστήματος” από την καρτέλα “Εκκίνηση στοιχείων” (αν έχεις win 8 θα πας στο “Άνοιγμα διαχείρισης εργασιών) απενεργοποιείς όσα προγράμματα πιστεύεις ότι δε σου χρειάζονται να τρέχουν στον υπολογιστή σου κατά την εκκίνηση. Για παράδειγμα, μπορεί να έχεις το skype να ανοίγει με την εκκίνηση ενώ δεν το χρησιμοποιείς, ε… αυτό πρέπει να το απενεργοποιήσεις γιατί καταναλώνει πόρους.
   .
   Τρίτον
   αν το υπάρχον antivirus είναι παλιό και έχει λήξει πρέπει να φύγει προτού μπει το νέο. Προσωπικά δίνω περισσότερη σημασία στα antimalware. Για antivirus χρησιμοποιώ αυτό της microsoft (essential) που είναι πολύ ελαφρύ και για antimalware το malwarebytes. (Πρόσεξε κατά την εγκατάστασή του στο τελευταίο παράθυρο πρέπει να ξετικάρεις το σημείο που σου δίνει πλήρη προστασία για 30 μέρες). Τακτικά σκαναρίσματα θα προστατέψουν τον υπολογιστή σου. Βέβαια το καλύτερο είναι να μπορέσεις να το αποκτήσεις στην πλήρη έκδοσή του για να τρέχει συνεχώς ζωντανά στον υπολογιστή σου.
   .
   Τέταρτον
   ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΎΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ ή ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΜΑΣ.
   Η ψύξη πρέπει πάντα να είναι άριστη. Να μη κλείνουν οι τρύπες από κάτω (στην βάση) και αν μπορούμε να αγοράσουμε βάση με ανεμιστήρα ακόμη καλύτερα. Θα διπλασιαστεί ο χρόνος ζωής του. Ένας υπολογιστής που έχει ταλαιπωρηθεί από την υπερβολική θερμοκρασία το πρώτο αντικείμενο που θα αρχίσει να χαλάει είναι ο σκληρός δίσκος. Φαινομενικά δουλεύει σωστά αλλά στην ουσία είναι για αλλαγή. Ο υπολογιστής σέρνεται και ενώ έχουμε κάνει όλα τα παραπάνω δεν πετυχαίνουμε τίποτε.
   .
   Έτσι λοιπόν καταλαβαίνουμε ότι το καλύτερο antivirus ή το καλύτερο antimalware να βάλεις αν δεν είναι καθαρό το μηχάνημα (hardware ή software) είναι άσκοπο.

   Απαντήθηκε από lazarospetses στις 05/06/2016..
   Νέο Μέλος

   Το καλύτερο ever, Bitdefender, ρίξε μια ματιά

    

   http://www.itechnews365.com/2016/04/bitdefender-internet-security-2016.html

   Απαντήθηκε από harriscarouzos στις 30/06/2016..

   Το Winuser.gr βρίσκεται πλέον εκτός λειτουργίας.Διαβάστε περισσότερα