Εξαφάνιση της προεπισκόπησης εικονιδίων (thumbnails)

Έχω το παραπάνω πρόβλημα. Όταν μπαίνω σε φακέλους του σκληρού μου που έχουν πολλά αρχεία (κυρίως φωτογραφίες ή μουσικές και βίντεο) ξαφνικά εξαφανίζονται όλες οι προεπισκοπήσεις των εικονιδίων. Δε μπορώ να το περιγράφω καλύτερα και γι’ αυτό σας επισυνάπτω μία φωτογραφία από 3 screenshots του desktop μου καθώς και ένα link με παρόμοιο πρόβλημα που δεν κατάφερα να βρω τη λύση. Το λειτουργικό μου είναι Windows 7 Ultimate SP1. —————————————– 1) http://img46.imageshack.us/img46/846/problemlx.jpg 2) http://www.pcpro.co.uk/blogs/2010/03/26/why-do-my-windows-7-thumbnails-keep-disappearing/

Προεπιλογή Ρωτήθηκε στις 18/01/2013 σε Windows.
Add Comment
8 Απαντήσεις
Απάντηση

Πάτησε Win + R για να ανοίξεις την Εκτέλεση, πληκτρολόγησε sysdm.cpl και πάτησε ΟΚ. Μετά στην καρτέλα Για προχωρημένους – Επιδόσεις – Ρυθμίσεις και στο νέο παράθυρο δες αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Εμφάνιση μικρογραφιών και όχι εικονιδίων.

Αν δεν είναι και αυτό, ενδεχομένως να είναι corrupt το thumbnail cache. Δες πώς θα το κάνεις reset εδώ.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

@dtonias είσαι φοβερός . Σε ευχαριστώ και εγω φίλε

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

μπραβο ρε αλανι μ εφτιαξες!

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Φίλε μου είχα το ίδιο πρόβλημα. Εκανα ότι γράφεις και λύθηκε. Σε ευχαριστώ.

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

@dtonias σ΄ευχαριστώ πολύ. Με έσωσες από ένα 50Eυρώ.

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

ευχαριστω !! εισαι θεος

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Οχι δεν χρησιμοποιω CCLEANER .. Η επιλογή ” Να εμφανίζονται πάντα εικονίδια και ποτέ μικρογραφίες” ήταν όπως μου περιέγραφεις… Απ’τι μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα δεν είναι τοπικά σε 2-3 φακέλους, αλλά σε ολόκληρο το σύστημα.. Μέχρι και στο “my computer” εξαφανίζονται τα πάντα !

http://img405.imageshack.us/img405/5453/94830635.jpg

Προεπιλογή Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Αρχικά, πήγαινε Οργάνωση – Επιλογές φακέλων και στην καρτέλα Προβολή ξετίκαρε την επιλογή Να εμφανίζονται πάντα εικονίδια και ποτέ μικρογραφίες και κάνε ένα refresh να δεις αν έχει διαφορά.

Στις ιδιότητες του εκάστοτε φακέλου (δεξί κλικ στο φάκελο – Ιδιότητες), επέλεξε Εικόνες στο μενού για τη βελτιστοποίηση του φακέλου.

Στα screenshots βλέπω ότι είσαι μέσα στον φάκελο Windows.old. Αυτός ο φάκελος δημιουργείται αυτόματα από τα Windows όταν κάνεις αναβάθμιση σε επόμενη έκδοση και κρατάει τα παλιά αρχεία και ρυθμίσεις της προηγούμενης εγκατάστασης σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά κατά την αναβάθμιση. Θα σου πρότεινα να μετακινήσεις τα αρχεία που βρίσκονται εκεί σε μία κανονική τοποθεσία του σκληρού σου.

Μήπως έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο πρόγραμμα τύπου CCleaner που διαγράφει τις μικρογραφίες κατά την εκκαθάριση;

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Η Απάντησή σας

Δημοσιεύοντας την απάντησή σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.