Σύνδεση τηλεόρασης με PC, πώς να μοιράσω τον ήχο;

Καλησπερα σαs, ειμαι νεοs στο forum γι αυτο συγχωρειστε με για τα λαθη που μπορει να κανω. Το προβλημα: Σε desktop pc, συνδεω 2 TV, αλλα ανοιγονταs 2 διαφορετικα video στο youtube (ενα σε καθε tv ) ακουγονται και οι 2 ηχοι συγχρονωs μόνο απο την μία TV η μόνο απο την αλλη TV. Εχω πειραματιστει για περιπου 8 ωρεs δοκιμαζονταs τιs επιλογεs στα διαφορα menu, κυριωs στο συσκευεs αναπαραγωγηs, χωριs να τα καταφερω να παιζει το ενα βιντεο με τον δικο του ηχο στην μια tv και το αλλο βιντεο με τον δικο του ηχο στην αλλη τν. Βοηθητικα στοιχεια: O.S… WINDOWS 8.1 GREEK 64bit Mobo…Gigabyte GA-Z87X-D3H TV-LG 22″ (1η) TV-SHARP 32″ (2η) – Συνδεση 1ηs τν: HDMI – HDMI. – Συνδεση 2ηs τν: με εναν μετατροπεα VGA TO HDMI,δηλ, συνδεω την vga του μετατροπεα στην vga τηs mobo, και στην εξοδο HDMI του μετατροπεα συνδεω ενα καλωδιο HDMI με την αλλη ακρη του HDMI στην HDMI τηs τν(αυτα για την εικονα), ο ηχοs μεταφερεται μεσω ενοs καλωδιου ( που εχει ο μετατροπεαs) και το οποιο εχω τοποθετησει στην line out jack(green) τηs mobo. Εαν χρειαζεστε οποιεs διευκρινισειs στην διαθεση σαs. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Προεπιλογή Ρωτήθηκε στις 24/02/2014 σε Hardware.
Add Comment
1 Απαντήσεις

Αυτό που ζητάς φίλε είναι αδύνατον με μία έξοδο ήχου από τον υπολογιστή σου. Ίσως αν έχεις μια καλή κάρτα ήχου με πολλές εξόδους να μπορέσεις να ρίξεις τον ήχο του ενός βίντεο σε κάποιες και τον ήχο του άλλου σε κάποιες άλλες. (ΙΣΩΣ το τονίζω). Και πάλι δεν θα μπορέσεις να έχεις τέλειο ήχο. Αν ειδικά το ένα βίντεο που θα βλέπεις θα είναι από πολυκάναλο DVD κάποιους ήχους δε θα τους έχεις καθόλου.


Τέλος ρίξε και ματιά εδώ
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55382
αν αποφασίσεις να αγοράσεις και δεύτερη κάρτα ήχου.


Υ.Γ.
Όσες φορές μπλέχτηκα με ακριβές κάρτες ήχου και με πολλά κανάλια δεινοπάθησα. Στον ένα player ακουγόταν καλά, στον άλλον όχι, στο skype καθόλου. Κάθε φορά αναγκαζόμουν να κάνω τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να έχω σωστό ήχο.

Τακτικό Μέλος Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Η Απάντησή σας

Δημοσιεύοντας την απάντησή σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.