• Νέα Ερώτηση
150
Εισαγωγή Εικόνας Το μέγεθος πρέπει να είναι λιγότερο από < 5MB.
  Νέα Ερώτηση
  Άκυρο
  150
  Περισσότερες απαντήσεις Μπορείτε να δημιουργήσετε 5 απαντήσεις.
   Ask a Poll
   Άκυρο
   Νέο Μέλος

   Που αποθηκεύονται τα bookmarks του Chrome;

   Θέλω να αποθηκεύσω τους σελιδοδείκτες (bookmarks) που έχω στον Google Chrome ώστε αν συμβεί κάτι στον υπολογιστή μου να μπορώ να τους επαναφέρω χωρίς πρόβλημα. Σε ποια τοποθεσία του σκληρού δίσκου είναι αποθηκευμένοι; Προσπάθησα να τους βρω στον C:\ αλλά δε μπόρεσα. Ευχαριστώ.

   Ρωτήθηκε από guest στις 13/06/2013 στις Browsers.
   2 Απαντήσεις
   Διαχειριστής

   Οι σελιδοδείκτες (bookmarks) του Chrome αποθηκεύονται ως ενιαίο αρχείο στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σου με το όνομα bookmarks στην τοποθεσία C:UsersUsernameAppDataLocalGoogleChromeUser DataDefault, όπου username το όνομα χρήστη.

   Στον ίδιο φάκελο θα βρεις επίσης και το αρχείο bookmarks.bak το οποίο είναι το backup αρχείο των σελιδοδεικτών σου και χρησιμοποιείται σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά. Το συγκεκριμένο αρχείο ενημερώνεται αυτόματα με τις νέες εγγραφές κάθε φορά που κλείνει ο Chrome.

   Τοποθετώντας το αρχείο bookmarks σε μία νέα εγκατάσταση του Chrome μπορείς να επαναφέρεις τους σελιδοδείκτες σου όπως ήταν πριν. Εναλλακτικά, από τη Διαχείριση σελιδοδεικτών του Chrome μπορείς να κάνεις εξαγωγή σε αρχείο html και έπειτα εισαγωγή του ίδιου αρχείου στον Chrome, που είναι η προτεινομένη λύση.

   Ο Ανδρεάς παραπάνω αναφέρεται στο συγχρονισμό των σελιδοδεικτών του Chrome αν έχεις ενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή, ωστόσο ακόμη και σε αυτή την περίπτωση οι σελιδοδείκτες αποθηκεύονται τόσο τοπικά στον υπολογιστή όσο και στο cloud με τον Google λογαριασμό σου.

   Απαντήθηκε από dtonias στις 05/06/2016..
   Νέο Μέλος

   Δεν αποθηκεύονται στον υπολογιστή σου γι’ αυτό μπορείς από οποιονδήποτε υπολογιστή μπαίνοντας στο λογαριασμό σου να έχεις πρόσβαση στους σελιδοδείκτες σου.

   Απαντήθηκε από στις 05/06/2016..

   Το Winuser.gr βρίσκεται πλέον εκτός λειτουργίας.Διαβάστε περισσότερα