Αδυναμία σύνδεσης στο Skype

Απαντήθηκε

Καλησπέρα, από χθες αδυνατώ να συνδεθώ στο Skype με Hotmail λογαριασμό τη στιγμή που στο mail συνδέομαι κανονικά. Την Παρασκευή συνδέθηκα τελευταία φορά χωρίς πρόβλημα. Άλλαξα κωδικό, απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα το Skype αλλά τίποτα. Παίρνω πάντα το μήνυμα: Λυπούμαστε αλλά τα στοιχεία σύνδεσής σας.. δοκιμάστε ξανά. Τα στοιχεία τα κάνω copy/paste όμως και συνδέομαι με τα ίδια στοιχεία στο Hotmail. Δοκίμασε άλλος με yahoo λογαριασμό και συνδέθηκε. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Ευχαριστώ!

Νέο Μέλος Ρωτήθηκε στις 01/11/2016 σε Software.
Add Comment
3 Απαντήσεις
Απάντηση

Καλησπέρα,

άγνωστο το πώς αλλά μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες κατάφερα και συνδέθηκα. Δε θεωρώ ότι έκανα λάθος κατά την εισαγωγή κωδικού. καθώς δοκίμασα με κάθε δυνατό συνδυασμό (copy/ paste  με προσοχή να μην αντιγράψω κάποιο κενό χαρακτήρα, γράφοντάς τον προσεκτικά, δοκιμάζοντας διάφορους κωδικούς κλπ). Το περίεργο είναι ότι κάθε φορά που άλλαζα κωδικό στο hotmail μπορούσα να συνδεθώ!!!

Ευχαριστώ και πάλι για την ανταπόκριση!

Νέο Μέλος Απαντήθηκε στις 01/11/2016.
Add Comment

Καλημέρα και καλώς όρισες στο Winuser.gr!

Μπορείς να μας αναφέρεις ακριβώς το μήνυμα που σου εμφανίζεται;

Τι λειτουργικό έχει ο υπολογιστής σου;

Δοκίμασες να συνδεθείς χωρίς να κάνεις copy-paste τον κωδικό πρόσβασης; (ενδεχομένως με το copy-paste να βάζει και κάποιον επιπλέον χαρακτήρα και να μην τον αναγνωρίζει ως τον σωστό)

Μήπως έχει απεγκαταστήσει τον Internet Explorer από τον υπολογιστή σου; Αν όχι, ποια έκδοση είναι;

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 01/11/2016.
Add Comment

Μάλιστα, τουλάχιστον κατάφερες και συνδέθηκες οπότε όλα ΟΚ τώρα. Αν τυχόν καταλάβεις που μπορεί να οφείλεται αυτό το “προσωρινό” πρόβλημα σύνδεσης, ενημέρωσέ μας για να βοηθήσουμε και άλλα μέλη που αντιμετωπίσουν παρόμοιο πρόβλημα μελλοντικά.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 01/11/2016.
Add Comment

Η Απάντησή σας

Δημοσιεύοντας την απάντησή σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.