• Νέα Ερώτηση
150
Εισαγωγή Εικόνας Το μέγεθος πρέπει να είναι λιγότερο από < 5MB.
  Νέα Ερώτηση
  Άκυρο
  150
  Περισσότερες απαντήσεις Μπορείτε να δημιουργήσετε 5 απαντήσεις.
   Ask a Poll
   Άκυρο
   Προεπιλογή

   Αναβοσβήνει ο κέρσορας σε μαύρη οθόνη κατά την εκκίνηση

   Παιδιά καλησπέρα σας, ο υπολογιστής μου με Windows 7 έχει το εξής πρόβλημα: Kατά την εκκίνηση του υπολογιστή εμφανίζεται στο πάνω αριστερό τμήμα της οθόνης μία άσπρη γραμμή (κάτι σαν παύλα) που αναβοσβήνει και δεν γίνεται τίποτα άλλο. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

   Ρωτήθηκε από nikos στις 18/08/2014 στις Windows.
   5 Απαντήσεις
   Διαχειριστής

   Για αρχή, δοκίμασε να επιδιορθώσεις την εκκίνηση του υπολογιστή σου χρησιμοποιώντας το CD εγκατάστασης των Windows 7. Οδηγίες θα βρεις εδώ (στα αγγλικά), αν δε καταλαβαίνεις κάτι πες μου.

   Απαντήθηκε από dtonias στις 05/06/2016..
   Προεπιλογή

   Φίλε με αναλυτικές οδηγίες θα έλεγα πως θα μπορούσα να ανταπεξέλθω…δεν είμαι ούτε προχώρημένος ούτε αρχάριος χρήστης.

   Απαντήθηκε από nikos στις 05/06/2016..
   Διαχειριστής

   Όταν σου είπα για αλλαγή εννοούσα πρόσφατη, δηλαδή αν εγκατέστησες κάποια εφαρμογή ή ενημέρωση για τα Windows και προκλήθηκε το πρόβλημα.

   Ο κέρσορας που αναβοσβήνει εμφανίζεται μόλις ανοίγει ο υπολογιστής ή δείχνει πρώτα το λογότυπο των Windows που φορτώνουν και μετά;
   Είχες κάποιο πρόβλημα με ιούς/malware πρόσφατα;

   Έτσι όπως περιγράφεις το πρόβλημα, πιθανές αιτίες του προβλήματος είναι:
   – Πρόβλημα στον σκληρό δίσκο
   – Κάποιο bootsector rootkit
   – Drivers της κάρτας γραφικών

   Έχει το CD εγκατάστασης των Windows 7; Θα χρειαστεί να γίνουν ορισμένες ενέργειες που όμως είναι για πιο “προχωρημένους” χρήστες καθώς έχουν ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Μπορείς να ανταπεξέλθεις;

   Απαντήθηκε από dtonias στις 05/06/2016..
   Προεπιλογή

   Η μόνη αλλαγή που έχω κανει ειναι απο windows vista το εκανα windows 7 πριν 3 χρονια αλλα δεν μου εμφανισε καποιο προβλημα. το φαινομενο που σας περιγραψα εγινε πριν 3 εβδομαδες. ο υπολογιστης ειναι μαρκα hp-pavillion με επεξεργαστη intel core duo. μια μερα καθως το ανοιξα μου εμφανισε αυτο το προβλημα. ανοιξε ο υπολογιστης, ανοιξε και η οθονη του υπολογιστη αλλα εμφανιστηκε μια μαυρη οθονη με μια μικρη παυλα που αναβοσβηνε πανω αριστερα!

   Απαντήθηκε από nikos στις 05/06/2016..
   Διαχειριστής

   Καλησπέρα και καλώς όρισες στο Winuser.gr.

   Θα χρειαστεί να μας δώσεις ορισμένες λεπτομέρειες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, όπως πότε εμφανίστηκε ακριβώς, αν έχεις κάνει κάποιες αλλαγές στο hardware ή software του υπολογιστή σου πριν εμφανιστεί το πρόβλημα, τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή και γενικότερα ότι έχει συμβεί και θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την πηγή του προβλήματος.

   Απαντήθηκε από dtonias στις 05/06/2016..

   Το Winuser.gr βρίσκεται πλέον εκτός λειτουργίας.Διαβάστε περισσότερα