• Νέα Ερώτηση
150
Εισαγωγή Εικόνας Το μέγεθος πρέπει να είναι λιγότερο από < 5MB.
  Νέα Ερώτηση
  Άκυρο
  150
  Περισσότερες απαντήσεις Μπορείτε να δημιουργήσετε 5 απαντήσεις.
   Ask a Poll
   Άκυρο
   Προεπιλογή

   Κατάσταση σύνδεσης “Λείπω” στο Skype

   Καλησπέρα Εδώ και δυο εβδομάδες σε μια επαφή στο Skype βλέπω την ένδειξη “Λείπω”. Αυτή την κατάσταση σύνδεσης την έχει ενεργοποιήσει η επαφή ή ενεργοποιείται μόνη της? Κάπου διάβασα ότι ίσως ενεργοποιείται όταν κάποιος είναι συνδεδεμένος μεν αλλά δεν χρησιμοποιεί τον υπολογιστή για λίγη ώρα. Αν συνέβαινε αυτό όμως δεν θα είχε συνέχεια αυτή την ένδειξη.

   Ρωτήθηκε από irenep στις 27/11/2014 στις Software.
   2 Απαντήσεις
   Διαχειριστής

   Καλημέρα, ισχύουν και τα δύο που ανέφερες σχετικά με την κατάσταση σύνδεσης.

   Στο Skype υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζει αυτόματα η κατάσταση σύνδεσης σε Λείπω (Away) όταν δε χρησιμοποιείται ενεργά ο υπολογιστής για ορισμένα λεπτά, δηλαδή όταν δε πατηθεί κάποιο πλήκτρο στο πληκτρολόγιο ή δε κουνηθεί το ποντίκι. Αν υπάρχει κάποια κίνηση τότε η κατάσταση αλλάζει, πχ. σε Συνδεδεμένος.

   Από την άλλη μεριά, η επαφή σου λογικά έχει αλλάξει “μόνιμα” την κατάσταση σύνδεσης σε Λείπω ανεξάρτητα αν βρίσκεται ή όχι στον υπολογιστή και προφανώς γι’ αυτό εμφανίζεται έτσι συνέχεια.

   Απαντήθηκε από dtonias στις 05/06/2016..
   Νέο Μέλος

   καλησπέρα….έχω ένα πρόβλημα…όταν ανοίγω στο σκυπε με δείχνει συνδεδεμένος…οταν αποσυνδέομαι με δειχνει να λειπω…γιατί ομως ;; θέλω να φαίνομαι καθαρά αποσυνδεδεμένος

   Απαντήθηκε από στις 05/06/2016..

   Το Winuser.gr βρίσκεται πλέον εκτός λειτουργίας.Διαβάστε περισσότερα