Να γίνεται πάντα ερώτηση πριν από κάθε άνοιγμα αρχείων αυτού του τύπου αρχείου

Απαντήθηκε

Καλημέρα Δημήτρη. Χάρηκα που βρήκα ένα site για βοήθεια που έχει σχέση με τα Windows.Πρώτη φορά θα χρειαστώ κάποια βοήθεια σε κάτι που κατά λάθος άλλαξα. Όταν κατεβάζουμε ένα setup και το αποθηκεύουμε, μετά όταν το τρέχουμε, βγάζει μια ερώτηση ασφαλείας για το αν έχει υπογραφή αυτό το αρχείο κτλ.Και είχε και την επιλογή “Να γίνεται πάντα ερώτηση πριν από κάθε άνοιγμα αρχείων αυτού του τύπου αρχείου” η κάπως έτσι. Κατά λάθος την αποτσεκάρισα και δεν το εμφανίζει και σε άλλα αρχεία .exe όταν πάω να τα τρέξω. Πως επαναφέρεται αυτή η επιλογή; Έχω Windows XP Pro ελληνικά με Service Pack 3. Σ’ευχαριστώ πολύ και καλό μεσημέρι.

Προεπιλογή Ρωτήθηκε στις 27/08/2013 σε Windows.
Add Comment
3 Απαντήσεις
Απάντηση

Καλησπέρα και καλώς όρισες στο Winuser.gr :)

Λοιπόν, στο θέμα μας τώρα. Άνοιξε ένα παράθυρο του Windows Explorer, ένα οποιοδήποτε παράθυρο φακέλου δηλαδή, και πάτησε στην επιλογή Επιλογές φακέλων (Folder Options) από το μενού Εργαλεία (Tools).

Πήγαινε στην καρτέλα Τύποι αρχείων (File types), βρες τον τύπο αρχείων που “αποτσεκάρισες” (στη δική σου περίπτωση θα βρεις τα EXE αρχεία) και έχοντας το επιλεγμένο πάτησε στο κουμπί Για προχωρημένους (Advanced).

Στο νέο παράθυρο που θα ανοίξει, τίκαρε την επιλογή Επιβεβαίωση ανοίγματος μετά τη λήψη (Confirm open after download) και πάτησε στο κουμπί ΟΚ για να αποθηκευτούν οι αλλαγές.

Αυτό ήταν! Δοκίμασε να ανοίξεις ένα αρχείο .exe που έχεις κατεβάσει με τον browser σου για να ελέγξεις ότι όλα λειτουργούν όπως πριν.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Χαίρομαι που βοήθησα. :)

Για οτιδήποτε χρειαστείς, ξέρεις που θα μας βρεις.

Διαχειριστής Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ και πάλι.Ήταν τόσο απλό και γρήγορο!!!!
Καλό απόγευμα, να ‘σαι καλά

Προεπιλογή Απαντήθηκε στις 05/06/2016.
Add Comment

Η Απάντησή σας

Δημοσιεύοντας την απάντησή σας συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους χρήσης.